Autor |
Wiadomość |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-03-31, 18:11 Mini skarga na Admina 3skel.?
|
|
|
Wi?c tak ykhyyy. Admin , kt?rego powy?ej wymieni?em jest najwi?kszym nie ogarem na ?iwecie jakiego widzia?em . Na surf_ninja sie zabija? ca?y serw z noza scouta on nic. Mapa by?a 5 min temu zmieniana , On robi vota na mapy. By?o kilkana?cie zab?jstw a z tych co zabili nikogo nie zbanowa? . Jak napisa? w podaniu o adma kt?re oczywiscie by?o prawid?owo rozstrzygni?te napisa? ze juz mia? admina , a gdy powiedzia?em do niego zeby ogarn?? serwa powiedzia? ze ma pierwszy raz adma. A gdy na mapie lecia?y skargi na graczy kt?rych mia? zbanowa? ;';' nadzwyczajnie uciek? . //////////////// Pewnie mini skarga jak to nazwa?em nie bedize rozpatrzona ale chce zebyscie wiedzieli co? o tym "Admie" jak mozna go tak nazwa?.
edit /// A i jeszcze robi nie potrzebne napisy na sayu admina np. "kto ma mie? adma" , "jest kolor" -{napisa? cos na niebiesko i chcia? sie zapyta? o kolor[porazka]}
kolejny edit /// zn?w bezdowod?w ale s? swiadkowie. Zabi? ze scouta na water runie i powiedzia? ze nie da sobie bana jak powiiedzia?em ze dopisze od skargi to mowi? ze da sobie na 5 minut najwy?ej . A ja mam adma ale admin nie moze banowa? adma . ;/;/;/ //////////// I jeszcze przed chwil? napisa? mini ma?a gro?be "?e zrobi tak ?e serwera nie b?dzie " haha |
Ostatnio zmieniony przez Shift 2011-03-31, 21:07, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Nirr3
Botek

Informacje
Pomógł: 13 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1050 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Anglia/Londyn
|
Wysłany: 2011-03-31, 18:20
|
|
|
Edytuj , dodaj?c wz?r. Admin ma 24h na wypowiedzenie si?. |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-03-31, 19:25
|
|
|
Hmmm , widze ze bede musial miec go na oku . 1 dzien i skarga? |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-03-31, 20:07
|
|
|
Tak myslalem ze jak nie dostanie z podania to se kupi. W podaniu napisal ze ma 16 lat z zachowania wnioskuje ze ma jakies 12 gdyz mysle ze kazdy 16 letni czlowiek przed zabraniem sie do czegokolwiek przygotowuje sie do tego. Np jezeli koles nie zna amx to przedewszstkim uczy sie komend albo chocby je zapisuje na kartce. A taie zachowanie jak opisal talibek jak dla mnie jest na poziomie mniejwiecej 12 latka. |
|
 |
Vip

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:10 Skarga ; )
|
|
|
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin 3skel.?
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.yoursite.com
[AMXBANS] Reason: 'micro ogarnij !'
[AMXBANS] Length: '5 minutes'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:38841069'
[AMXBANS] Your IP: '91.193.84.57'
[AMXBANS] =======================================
Otorz zwrocilem 3skel uwage zwiazana z poprawna pisownia.i za to dostalem bana.Dochodze do wniazku ze nie ma nawet tych 12 lat albo poprostu ma jedynke z polskiego.wogole nie ogarnia amx,rcon robi vote jak nikt nie chce.Nie powinien miec admina.Prosze zrobcie cos z tym.Chcialem dodac ze to juz dzisaj takie 3 bany od niego dostalem :) |
|
|
|
 |
pcim123456

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:12 Wyjasnie
|
|
|
Na poczontku lapilem z adminem ale bylem adminem ostatni raz 2 llata temu to troche zapomnialem ale teraz ogarniam serw lpiej .I przepraszam za to wszystko co zrobilem zle i teraz bedem sie bardziej stara?.Na poczontku sie pytalem czy byy? kolor to prawda i mi napisali ze byl niebieski to jest prawda.Ja cos to mi napisz na gg {34865178} i co zle zrobilem to sie poprawie . I mi sie bardzo podoba serw. I admin afrykasni i Shift fajni kolesie nie che tak szybko stracic adma od kupna . |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:17
|
|
|
A co mia?o znaczy? to co powiedzia?es : "?e juz serwa nie b?dzie " |
|
|
|
 |
Vip

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:34 eskel : (
|
|
|
3skel.? : wogule na ile ma
NIE WIEM JUZ NAPRAWDE CO TO ZA ULOM ... |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:44
|
|
|
Nie no kolejny raz .. .juz nie moge ..,. znowu siedzi i tyko pisze na sayu adminowskim beznadziejne rzerczy. . teraz napisa? " moge co? sprawdzi? ??" przeciez to jest jakies dziecko . |
|
|
|
 |
Mateusz
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:48
|
|
|
Skomentuje spraw? tak:
Cz?owiek reklamuje mi si? znajomo?ci? kolesia z nickiem Recension, kt?ry popyla? od d?u?szego czasu na antybanie, nic si? z nim nie da?o zrobi?, bind na kicka by? tylko po?owicznym rozwi?zaniem, dopiero jak Jertih wprowadzi? komend? banneo uda?o mi si? go pozby?. Ten "admin" podczas gdy dzia?a?em przeciw jego koledze powtarza? absurdalne s?owa, i? za?atwi mi to, ?e strac? admina a o tym komicznym "nie b?dzeniu serwera" chyba te? wspomina?. Jego ortografia demaskuje osob?, kt?ra ma jeszcze mleko pod nosem, nie wspominaj?c o jego zachowaniu. Na koniec dodam tylko, ?e zd??y? si? pochwali? na @@ (a gdzie by indziej), ?e ten jego super kolega jakim? cudem wszed? na serwer i wyzywa? mnie od przer??nych cz??ci cia?a, czy to kobiecych, czy m?skich. Jak mo?na si? domy?li? nic z tym faktem nie zrobi?. Nied?ugo dojdzie do tego, ?e b?dzie prowadzi? list? os?b, kt?re ?ami? regulamin a on z nimi nic nie robi. Wchodz?c na serwer by?o dla mnie szokiem zobaczenie, ?e kto? taki do??czy? do grupy moderuj?cej nasz serwer.
S? ludzie, s? parapety jego zaliczy?bym do trzeciej grupy "na admina to on si? nie nadaje" |
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:53
|
|
|
Zgadzam sie z Mateuszem :) |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-03-31, 22:24
|
|
|
Nie mam chwilowo dost?pu do internetu na komputerze, wi?c admini surfa dostaj? pozwolenie na zbanowanie wymienionego admina na 1 dzie?. Po tym czasie ju? nie b?dzie pe?ni? owej funkcji. |
|
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-01, 06:58
|
|
|
Dzi?ki za pozwolenie . |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
|
|
|
 |
|