Autor |
Wiadomość |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-03-31, 17:10 [Admin] Karmelek
|
|
|
Witam.
Chcia?bym z?o?y? petycje (cho? nie wiem czy zbior? odpowiedni? liczb? podpis?w) o przywr?cenie Kermelkowi funkcji Admina na naszym serwerze. By? z nami ponad miesi?c i uwa?am, ?e chyba najlepiej sprawdzi? si? jako opiekun serwera, gdy? do?? cz?sto by? zalogowany i pozbywa? si? tych os?b, kt?rych ka?dy inny admin od razu by wyrzuci?. Upomina? o ping itd, nie jak reszta (wliczaj?c w to np Emo, kt?ry sam nie potrafi ogarn?? pingu), kt?ra albo zrobi to bez ostrze?enia komu?, kto raz na jaki? czas uzyska 130 ping albo po prostu nic nie zrobi.
Skargi na Karmelka od Ka$anowy (lamda) by?y jak dla mnie co najmniej ?mieszne, gdy? zosta? on zbanowany za obraz?. W dodatku je?li grasz prosi o bana, to chyba nie powinien p??niej pisa? o to odwo?ania, prawda?
Miszczu zosta? zbanowany na 8 godzin za obraz? Admina. Czy wy jeste?cie naprawd? tak naiwni (gracze), ?e wszystkich b?dziemy banowa? na 15 minut za obraz?? Co to jest 15 minut skoro wy i tak nigdy si? nie nauczycie i dalej robicie to samo? Sam bym mu da? bana na 8 godzin jako przyk?ad dla innych (i nie raz to robi? w przypadku nagminnego ?amania regulaminu).
Poza tym, Karmelek op?aci? Admina w tym miesi?cu i mia? go zaledwie 2 dni. Nie, ?eby mi zale?a?o na tym, by on nie traci? pieni?dzy, lecz jest to jedyny ogarniaj?cy Admin (no ja mo?e te?) na serwerze, poniewa?: Misio?ek - rzadko aktywny, Miszcz - rzadko aktywny (tylko wybrane mapy), emo - ping ok 200 i nic sobie z tego nie robi, reszta admin?w to dla mnie mit. Mo?e ich widzia?em raz ale to nawet nie jest pewne.
Dlatego jako jeden z Admin?w serwera prosz? o przywr?cenie funkcji opiekuna serwera dla Karmelka.
//oraz notka do t?pych (bez obrazy) moderator?w: Nie zamykajcie tematu nabijaj?c tym samym bezsensowne posty typu "close". Zreszt?, je?li zamkniecie temat to b?d? zak?ada? nowych tak du?o, a? wreszcie ka?dy b?dzie m?g? si? wypowiedzie?, bo przez was nikt nie ma prawa g?osu (nawet ofiary w niekt?rych skargach). |
_________________ H@ DiabloMod |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-03-31, 17:33
|
|
|
Bym si? zgodzi? je?li-.-
-Admin by si? wyra?a? do innych z szaczunkiem a nie za???my wbijam na serva a on mnie przezywa zara da mi perma itp.
-Banuje innych admin?w szok-.0
Bym by? na tak ale jestem na NIE.Jak zreklamuje server,Bd si? udziela? na forum mo?na pomy?le?. |
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-03-31, 18:44
|
|
|
Akurat KASANOWA ty tu MASZ ma?o do ppowiedzenia moim zdaniem . Najwi?cej ma H@ , i JH@ wi?c te uwagi zatrzymaj dla siebie . |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-03-31, 20:03 Re: [Admin] Karmelek
|
|
|
Muphet napisał/a: | pozbywa? si? tych os?b, kt?rych ka?dy inny admin od razu by wyrzuci?.[/color] |
Ta wypowiedz nie ma sensu
Muphet napisał/a: | oraz notka do t?pych (bez obrazy) moderator?w: Nie zamykajcie tematu nabijaj?c tym samym bezsensowne posty typu "close". Zreszt?, je?li zamkniecie temat to b?d? zak?ada? nowych tak du?o, a? wreszcie ka?dy b?dzie m?g? si? wypowiedzie?, bo przez was nikt nie ma prawa g?osu (nawet ofiary w niekt?rych skargach).[/color] |
Za 3 razem bylby warn potem kolejne az w koncu by konto zablokowalo.
Zreszta moglbys nie obrazac moderatorow -.- podaj mi link do jakiegokolwiek tematu/skargi gdzie poszkodowany nie moze sie wypowiedziec bo moderator zamknal?
talibek napisał/a: | Akurat KASANOWA ty tu MASZ ma?o do ppowiedzenia moim zdaniem . Najwi?cej ma H@ , i JH@ wi?c te uwagi zatrzymaj dla siebie .[/color] |
Kazde zdanie sie liczy H@ jak bys moze nie zauwazyl prawie nie graja poniewaz maja na glowie inne wazne sprawy. I po to gracze maja glos zeby sie wypowiadac. A JH@ jest tez tylko 1 i nie moze byc zawsze i wszedzie co takze naiwazuje do tego ze wypowiedzi graczy sie licza zawsze. |
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 20:53 Oganrij siebie cz?owieku bezmuzgowy -.-
|
|
|
talibek napisał/a: | Akurat KASANOWA ty tu MASZ ma?o do ppowiedzenia moim zdaniem . Najwi?cej ma H@ , i JH@ wi?c te uwagi zatrzymaj dla siebie . |
Ogarnij siebie. Naucz si? czyta?!
Ka?dy ma prawo g?osu
Nawet ja. A ty nie powiniene? tu wog?l? nic pisa?!
Nie widzia?em cb nigdy na DiabloMod. I wy??cz capslocka ; p(na przysz?o?? zanim co? napiszesz)
nie robie tego posta ?eby go pogr?zy? ^.^
Ale ??by inni gracze napisali tu swoje sugestie. A ty najwyra?niej nic nie zrobi?e? tylko napisa?e? jakie? bzdety -.- Ogar z cb ...
Pozdrawiam Ka$anow@ |
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-31, 21:23
|
|
|
http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?t=6696 to tylko przyk?ad.
"Ta wypowiedz nie ma sensu " /podkre?la?em, ?e Karmelek zajmowa? si? tymi kt?rymi mia? si? zaj?? a nie byle kim jak to uj?? Kasanowa.
" notka do t?pych (bez obrazy)" /czytaj ze zrozumieniem.
"Za 3 razem bylby warn potem kolejne az w koncu by konto zablokowalo. " nie masz prawa wlepia? mi warn?w za tworzenie temat?w.
Niby jakiego admina zbanowa? Karmelek?
Na przysz?o??, panie szanowny moderatorze (wtf?!) patrz co piszesz, bo w tym momencie grozisz mi banem za pisanie post?w.
Zbanujesz mnie - b?d? kolejni, kt?rzy r?wnie? si? na Tobie zawiod?. I tak z ka?dym kolejnym u?ytkownikiem, kt?rego dopadnie Twoja osoba, gdy? z czego widz?, nie znasz si? na swojej funkcji lub po prostu my?lisz, ?e jeste? wysoko postawiony. Pisze co my?l?. |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2011-03-31, 22:11
|
|
|
Cytat: | nie masz prawa wlepia? mi warn?w za tworzenie temat?w |
Mylisz si?, ma prawo da? ci warna za powielanie tego samego tematu. Jak nie znasz regulaminu, to si? nie wypowiadaj.
Cytat: | z czego widz?, nie znasz si? na swojej funkcji |
Kolejny raz si? mylisz, nie znasz kompletnie zada? moderatora.
Wychodzi na to, ?e nie my?lisz, tylko udajesz inteligentnego i znowu ci si? nie udaje. Rozumiem, ?e teraz b?dziesz obra?a? wi?cej os?b w sieci, my?l?c ?e co? znaczysz. Te twoje ?mieszne, pozornie obra?liwe teksty z piaskownicy na mnie osobi?cie nie dzia?aj?, ju? dawno zrozumia?em, ?e nie jeste? warty uwagi, nawet troch? mi ci? szkoda. W ka?dym razie, nie pozwol? ci obra?a? forumowicz?w.
Co do samego tematu, to poczekajmy na wypowied? innych graczy. Trzymamy si? tematu, chyba, ?e kto? zbiera warny. |
|
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-01, 06:33
|
|
|
Miszcz wlasciwie sie za nie juz wypowiedzial co do warnow. Chcialem tylko dodac ze sprawa ktora mi dales to :
po 1 zamknal ja JH@ ktory w cale nie jest moderatorem tylko jest stopien wyzej.
po 2 poszkodowany w cale nie jest tam Karmelek bo jest to osoba oskarzona, poszkodowany jest Kasanova ktory wchodzi dostaje ban na 5 min po czym wraca i dostaje kolejnego na 15.
A ze mial juz jedno strzezenie to za drgim razem do odebrania. Z reszta moglbys zauwazyc ze Miszcz ktory wlasciwie jako jedyny( czasem jeszcze Jertih) zajmuje sie skargami na graczy i on decyduje co zrobic z oskarzonym a nie moderator, wiec nastepnym razem zanim zaczniesz wyzywac od tempych albo bedziesz mi wmawiac ze nie wiem co robie albo nie znam swoich obwiazkow, bo znam je lepiej od ciebie.
Ja jestem na nie. Starcil go z okreslonego powodu i tyle... |
Ostatnio zmieniony przez pSychoO. 2011-04-01, 23:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-01, 13:41
|
|
|
dwa powy?szy posty nie na temat, do usuni?cia.
Zbieram podpisy a nie wasze sugestie. Je?eli kto? nie jest zainteresowany poparciem mnie, niech po prostu opu?ci temat (chyba, ?e kiedy b?dziecie podpisywa? jak?? petycje w rzeczywisto?ci, to te? wypiszecie na niej troch? bzdur (w co raczej w?tpi?). A ty miszcz ju? sko?cz, wiesz ?e nasza sprawa jest ju? zamkni?ta. + nie m?wi?em, ?e to b?dzie powielanie tematu. |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-01, 23:09
|
|
|
2 powyzsze posty sa na temat. Napisales ze bedzie caly czas robic temat, ja ze mozesz za to dostac warna, ty ze niby nie, a on wszystko sprostowal.
W moim poscie wiekszosc jest rzeczywiscie nie na temat, ale napisalem ze jestem na nie w sprawie przywrocenia mu admina, i powiedz mi ze to nie na temat... |
|
 |
BiZ

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-01, 23:23
|
|
|
Wszyscy co nie s? za przywr?ceniem Karmelkowi adma, niech wbij? teraz na diablomoda (najlepiej na mape aim fy). Nikt nie przestrzega regulaminu, ka?dy gra ?owc? itd. itp. A admina to od dobrych 3 dni na diablo nie widzia?em (Dzisiaj tylko troch? posiedzia? Papa, ale jeden admin to za ma?o, aby ogarn?? server), w og?le nie?ad i chaos. |
_________________ Jak pomog?em to daj pomog?a!
 |
|
|
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-04-02, 00:30
|
|
|
Jestem Za nie chce mi si? rozpisywa? bo to nie ma sensu w skr?cie jest "ogarni?ty" trzyma si? regulaminu itd a zawsze admin si? na diablo przyda |
|
|
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-02, 14:59
|
|
|
psycho, tu chodzi?o o TAK lub NIC NIE PISANIE. albo podpisujesz albo nie ma zdania, to jak ankieta z jedn? odpowiedz?. Tyle.
Ja te? czasem jestem :P
A karmelek przydaje si? jako admin, poniewa? do?? cz?sto gra a nie wszyscy maj? tyle czasu. |
|
|
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
|
Wysłany: 2011-04-02, 16:05
|
|
|
Admin przyda? by si?. Ale nie taki kt?ry kozaczy do wszystkich i banuje admin?w!.
Powinien dosta? perma a nie adma -.o.
Przez tego go?cia zeps?? mi reputacje na serverze. ?e zabije kogo? i odrazu ban -.0. (5min-8h)
Ja rzadko kiedy tam wbije. Jedynie z nud?w ale gdy widz? wrog?w jak karmelem itp. To ide bo nie chce mi si? s?ysze? ich ryk?w ?e s? s?abi! Gram jak gram, nie moja wina ?e od czasu do czasu idzie mi dobrze a raz ?le -.-. Niech si? nauczy gra?, potem mo?na pogada? o adminie. A teraz do strata czasu. Nikt prawie si? nie podpisa? 2-3 osoby Ale du?o. Na ca?y server DiabloModa'a troszeczk? zama?o?!
My?l? ze temat
close
Pozdrawiam i to na tyle z mojej strony I ka?dy niech zda sobie z tego sprawe. To nie admin tylko SZUJA.?e si? tak brzydko wyra?? ale inaczej nie da si? tego nazwa?! |
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
|
|
|
 |
|