Autor |
Wiadomość |
Sweetas

Informacje
|
Wysłany: 2011-03-26, 00:27 Skarga na Nikson
|
|
|
Wpis z konsoli!: Nie mam
Mapa : surf_green3
O Kt?rej Godzinie : 0.15
Opis sytuacji!: Gram sobie normalnie. Lekko trafi?em Nikson-a z no?a w noge a on we mnie strzeli? z dgl-a. Okej to rozumiem (w mario). Chwil? p??niej zacz?? si? bawi? awp i strzela? we mnie w mario. Trafi?. Zabi? mnie ja go w nast?pnej rundzie te? zabi?em w mario i zacz??o si?. Wyzywa? mnie od chuj?w, kutas?w itp. Dosta? bani? z USP w normalnym miejscu (mo?na tam zabija?) i napisa? do mnie "aim off kutasie". Ja napisa?em "nie umiem". A on napisa? ze jestem chujem. W next rundzie zn?w we mnie strzela? dosta? bani?. Pisa?em na say'u "hahahahaha" i si? zbulwersowa? ch?opak.. Kupi?em AWP i zabi?em go w w czasie surfowania (wesz?a bania). Akurat Nikson by? odwr?cony i da? mi bana pow?d "walisz z respa"
Dowody: Niestety nie zd??y?em zrobi? ss'?w przed banem.
Je?li nie uda mi si? teraz Ci odebra? admina to odbior? go nast?pnym razem. Nie martw si?. Tym razem zrobi? ss'y.
Ja te? nie jestem idea?em, ale to ju? przesada. Banuje kogo popadnie. Napisz "aim off" i banuje. |
_________________ Nie pisz do mnie "siema", "elo", "mam spraw?". Po przedstawieniu si? przejd? do konkret?w.
Szanuj m?j czas, a ja b?d? szanowa? Ciebie. |
|
|
|
 |
Sumekler

Informacje
Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 370 Postawił 1 piw(a) Skąd: ten nick.?
|
Wysłany: 2011-03-26, 08:53
|
|
|
Ju? zanim dosta? admina by?y z nim problemy, ale go dosta? i si? ogarn?. Je?li by?o tak jak napisa?e? to powinien zosta? ukarany, ostrze?eniem lub strat? admina... Bo jak pisze w regulaminie admina Cytat: | 2.Zachowuj si? kulturalnie na serwerze oraz na forum. | oraz Cytat: | 5.Admin nie obraza innych graczy |
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-03-26, 09:57
|
|
|
Skarga BEZ SENSU 0 dowodow. Kazdy moze napisac sobie taki artykul... Temat do zamkniecia chyba ze jakies dowdy wejda... |
|
 |
Ka$anow@
Tymczasowo ON

Informacje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Lut 2011 Posty: 1263 Skąd: masz moj? M4?!
|
Wysłany: 2011-03-26, 11:25
|
|
|
uwa?am tak jak przedmuwca ;D |
|
 |
Nikson
aka GoKu

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 29 Dołączył: 01 Lut 2011 Posty: 164 Skąd: Piorunkowice
|
Wysłany: 2011-03-26, 11:30
|
|
|
Masz na to dowody? ze cie zabilem w mario? Bana dostale? bo zabile? z respa i to ty mnie uderzyle? w mario |
|
 |
GaY.
I'm TroO ;)

Informacje
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 904 Piwa: 15/9 Skąd: si? bior? hetero ??
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-03-26, 15:02 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: GaY. |
|