Wysłany: 2011-03-08, 17:08 Podanie na administratora VerticaL
1. Tw?j nick: VerticaL b?d? VrT
2. Tw?j wiek: 18
3. Twoje imi?: Damian
4. Jak d?ugo grasz w CS? Oko?o 4 lat, z czego oko?o 3 miesi?ce na deathrunie :)
5. By?e? kiedy? adminem na jakim? serwie? Tak.
6. Je?eli tak to na jakim? CS-Marchlak (sie? ju? nie istnieje)
7. Jak dobrze znasz AMXX ? w skali 0-5 3.99
8. Dlaczego powiniene? zosta? adminem ? Pow?d jest jeden i do?? prosty, ostatnio na serwerze liczba administrator?w spad?a do minimum dlatego te? ostatnio widuj? tylko jednego administratora max dw?ch, co za tym idzie? Jak wiemy cz?owiek to tylko cz?owiek i sam nie da rady ogarn?? serwera z 28 graczami, co wni?s?bym na serwer? Stara?bym si? jak najbardziej pomaga? aktualnym administratorom, ale tak?e zaostrzy? poziom kultury na serwerze, opr?cz tego stara?bym si? zmniejszy? do minimum nadu?ywanie mikrofonu, szczeg?lnie przez dzieci (nie m?wi? tutaj o zabawie, bez wulgaryzm?w, ale o specjalnym przeszkadzaniu innym graczom poprzez 'piskliwy' g?os). Regulamin serwera nie jest mi obcy, dlatego te? mia?bym do niego odpowiedni stosunek i przestrzega?bym go w 100%.
9. Czy m?g?by? dok?ada? si? do serwera ? Je?eli b?dzie taka potrzeba, to oczywi?cie m?g?bym pom?c.
10. GG : 5721549
Pozdrawiam i licz? na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Wysłany: 2011-03-08, 20:01
Nie napisa?em o deathrunie Zaborze tylko og?lnie o rodzaju rozgrywki. Wiek poda?em rocznikowo, wi?c nie wiem czy jest sens o co si? czepia? bo zawsze tak podaje :)
Aha....
To naprawd? wielki post?p ?e gra?e? 3 miechy na DR i w dodatku nie naszym... ! ;)
-Jak jest napisane :Tw?j wiek, to chodzi o wiek aktualny a nie rocznikowy :)
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
Wysłany: 2011-03-08, 21:25
Dr.Web@, ledwo do??czy?e? do sieci, a ju? czepiasz si? tych, kt?rzy do??czyli kilka dni po Tobie.
Co do podania, to zapraszam do formularza.
www.cs-zaborze.pl/formularz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum