Autor |
Wiadomość |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-01-30, 14:42 Skarga na patryka
|
|
|
Wpis z konsoli!: niedosta?em bana ani nic
Mapa : fy_buzzkill2005
O Kt?rej Godzinie : 14:37
Opis sytuacji!: Admin patryk;p Na paru mapach typu de_nuke fy_buzkill... Na prawie all mapach daje vote czy zmiana na westwooda Potem jak jest ta mapa Caly czas napieprza z klasy snajper. Po 2 mapa fy_buzzkill Gracz gra? Snajperem on tego nie widzia? a nawet nie raczy? wej?? na spectator. Jednym s?owem zmienia / robi to co mu si? podoba oraz to co mu pasuje. Dzisiaj chyba by?a z 10 razy mapa de_westwood.
Dowody: ?wiadkowkie - BiZ i inni niech si? wypowiedz? |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Bonio

Informacje
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 09 Gru 2010 Posty: 185 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: MaM Sie
|
Wysłany: 2011-01-30, 14:49
|
|
|
Zgadzam si? z matim
Byla podobna sytuacja koles na cs_office wida? ewidentnie ?e mial aima a o tylko go kickal i kaza? off on nie ogarnia admina
Druga sytuacja Ct na cs_assault kampi na respie 0 reakcji
A na de_nuke bylem ct dobry item wbijam do szybu a on mi kicka za kampienie
ja mu m?wi? ze ct moze kampic na mapach de a ten jeszcze sie k?ucil
Dlatego popieram matiego ?eby odebrac mu admina |
|
 |
BiZ

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-30, 15:38
|
|
|
Nom, denerwowa? mnie tym snajperem ale z tym to kij bo to dozwolona klasa na we?cie. W vote na westwooda wychodzi?o na tak wi?c nie mo?esz mu tutaj nic zarzuci?. Lotos, kt?ry gra? snajperem zmieni? klas? po moim upomnieniu, wi?c tutaj te? nie mo?esz mu nic zarzuci?, ale gdyby? zrobi? mu ssy jak na czacie pisze do graczy "nie kampi? peda?y" czy co? w tym stylu wiem, ?e to by?o na assaulcie to m?g?by straci? adma. A admina jak by nie patrze? nie ogarnia przyda?o by si? gdyby poczyta? jakie s? komendy amx (ale co ja wiem o adminowaniu) dzisiaj da? kolesiowi (Mafiozo) bana za aima, lecz ten nie wrzuci? ss?w i gra? sobie dalej, bo mia? pewnie neo. Patryk daj mu bana na cfg czy nick(jak umiesz). Tak czy inaczej nawet jakby Patryk straci? adma to by sobie go kupi? wi?c mo?esz robi? wszystko ?eby straci? adma on kupi sobie nowego tak jak Diablo. |
_________________ Jak pomog?em to daj pomog?a!
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-30, 16:05
|
|
|
Tak ale patryk co mape dwie dawa? vote na tego weestwoda wi?c po 2/3 mapach by?a de_westwood i to jest wkurzaj?ce, Ca?y czas west... Tak jak Bonio napisa? raz na cs_office gracz czitowa? a on tego nie widzia? ^^ |
 |
|
|
|
 |
FaTa

Informacje
|
Wysłany: 2011-01-31, 16:13
|
|
|
ja tez jestem za zeby mu odebra? adma bo on robi vote czy na fy_buzzkill mozna grac ninja ... |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-02-01, 13:55
|
|
|
MAM NOW? SKARG? !!!!!!
Dalem patrykowi bana za obraze graczy tzn. powiedzial do gryzliego na admin say Cytuje - Gryzli Pedal !! itd. Dalem mu bana na 5 minut aby sie ogarnal i dawal przyklad jako admin. Wchodzi po 30 sekundach dalem mu na godzine poniewaz wchodzi podczas bana znowu wszedl po minucie dal mi bana za to. By?em zbanowany ale to SSY wstawilem i dostalem UB.
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Patryk;p
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'AKtywny BAN'
[AMXBANS] Czas: '8 godzin'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:36330848'
[AMXBANS] Twoje IP: '78.8.22.189'
TERAZ TO JUZ MUSI NAPEWNO STRACIC ADMINA. PROSZE O UB NIE BEDE CZEKAC 8 GODZIN.
[AMXBANS] =======================================
P:S BY?EM NA SERWERZE PATRZY?EM SI? NA CZITERA Z MINUT? A PATRYK NIE WIDZIA? ZE NA SERWERZE CZITER TO JEST DOW?D ?E NIE OGARNIA ADMINA !! POTEM ZBANOWA?EM $eX.:BitcH:.Xe$ ukryty Czitujesz
Na zawsze |
 |
|
|
|
 |
Psycho
G?RNIK & WIS?OKA

Informacje
Pomógł: 6 razy Wiek: 35 Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 466 Skąd: Zabrze
|