[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Miszcz
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'kultura'
[AMXBANS] Czas: '30 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:36353437'
[AMXBANS] Twoje IP: '79.184.73.245'
[AMXBANS] =======================================
Prosz? o ogarni?cie Admina Miszcza poniewa? to Zapiekanka mnie wyzywa? (ja Admin)
i tylko powiedzia?em ze jak nie przestanie to dostanie bana i Miszcz da? mi bana.
Po drugie zmienia mapy jak mu sie podoba jak mu nie idzie to weznie zeby mu szlo zmieni mape.
Zaproszone osoby: 5 Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
Wysłany: 2011-01-24, 14:04 Re: Skarga na Miszcza
Cytat:
Prosz? o ogarni?cie Admina Miszcza poniewa? to Zapiekanka mnie wyzywa? (ja Admin)
i tylko powiedzia?em ze jak nie przestanie to dostanie bana i Miszcz da? mi bana.
Z tego co pami?tam, to ?piewa?e? wulgarne piosenki i jak kto? ci zwr?ci? uwag?, to zagrozi?e? mu banem.
Cytat:
Po drugie zmienia mapy jak mu sie podoba jak mu nie idzie to weznie zeby mu szlo zmieni mape.
Po pierwsze, to naucz si? pisa? po polsku. A po drugie to ?adn? bajeczk? wymy?li?e?, szkoda tylko, ?e nie masz dowod?w.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum