|
Oficjalny Banner Sieci -->
www.Cs-Zaborze.pl |
Autor |
Wiadomość |
LentroN

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-28, 21:01 Unban LentroN
|
|
|
Jonny zrobil mi ss ktory wyslalem mu na PW,z posadzeniem o deve,wyslalem mu ss na PW:
Po czym stwierdzil,ze mam deve i dal mi perma ,takze pytam na jakiej podstawie drogi Jonny?
Rozne herezje slyszalem od Ciebie na temat graczy,jestes dziwnym typem,bo czepiasz sie kazdego a w 80 % przypadkach nie masz racji,przypadek m.in ISeeYou.
Moje ip jak cos 80.54.102.44 |
Ostatnio zmieniony przez LentroN 2010-12-28, 22:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
OneKill

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-28, 21:13
|
|
|
Znam Argento (LentroN'a) bardzo dlugo i wiem ze na takim syfie nie gra,a to co wyprawia Jonny naprawde jest smieszne,koles slabo gra i szuka dookola kazdej bardziej ogarnietej osoby na serwie wymowek do zbanowania:
1.Iseeyou (smieszny powod "lol takie synchro napewno kzh"
2.Teraz LentroN,na jakiej podstawie go zbanowales?
Musisz sie jeszcze wiele nauczyc zeby wykrywac takie swinstwa,troszke pokory Jonny bo to ze ktos lepiej gra niz Ty,lepiej skacze lj to nie znaczy ze odrazu musi miec jakies haxy,a prawda jest taka ze polowa graczy przerasta Cie skillem pod tym wzgledem.
Krotko mowiac ja tu zadnego deve nie widze,bo deve chyba daje 100+fps a tu widze 97 czyli norma na dobrym PC+dobrych ustawieniach gry. |
|
|
|
 |
Nirr3
Botek

Informacje
Pomógł: 13 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Paź 2010 Posty: 1050 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Anglia/Londyn
|
Wysłany: 2010-12-28, 21:21
|
|
|
Nie wiem , ja sie na tym nie znam ale gdy deve jest on u gory widac wycinki z konsoli tak jak u Ciebie, a te 97 fps to normalne , na deve nie raz mi spada?o - 100 ;) ale tak jak m?wie niech sie Jonny wypowie bo sie na tym za bardzo nie znam . |
|
|
|
 |
OneKill

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-28, 21:27
|
|
|
TajFun|DeatRun napisał/a: | Nie wiem , ja sie na tym nie znam ale gdy deve jest on u gory widac wycinki z konsoli tak jak u Ciebie, a te 97 fps to normalne , na deve nie raz mi spada?o - 100 ;) ale tak jak m?wie niech sie Jonny wypowie bo sie na tym za bardzo nie znam . |
To slabo sie zna,bo w wielu patchach/ustawieniach jest tak (mowa tu o NONSTEAMOWCACH),ze to co jest na chatcie jest tez u gory,to zalezy chyba od ustawien (komend w cs albo patcha),pamietam ze kiedys jak jeszcze gralem na FFA i tego typu serwach tez tak mialem. |
|
|
|
 |
LentroN

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-28, 21:32
|
|
|
O jakich wycinkach,mowa o tym napisie u gory?
Przeciez jakbym uzywal deve i byl w 100 % pewien ze tam takie cos jest to moglbym sobie przyciac ss,ale nie wiem jak jest z deve bo go po prostu nie mam,a przyciac lekko screen jest bardzo latwo i przerobic takze i watpie zeby ktos to wtedy zauwazyl, po zrobieniu ss przez Jonnego odrazu wyslalem mu go na PW.
Wiele razy tak mialem np zmieniajac patche,ze w jednym byly te napisy takze u gory a pozniej nie,mozliwe ze da sie to takze jakos ustawic za pomoca komendy albo czegos innego,gdy korzystalem z poradnika na 100 fps,wlasnie wiele komend bylo do wpisania w konsoli.
Jesli "Pan Admin Jonny",ktory jak to mowi rozpoznaje haxy i jesli jest w 100 % pewien banuje ludzi to niech sie zastanowi bo mogl podjac taka sama sytuacje jak z ISeeYou,czyli w ogole nie bedac jednak pewnym banuje ludzi.A z kazda godzina wlasnie utwierdza mnie w przekonaniu,ze jeszcze za malo wie o tej grze ogolnikowo zeby w takich sprawach,na takich "podstawach" rozdawac dla ludzi bany.
Pozdrawiam,czekam na odpowiedz ktoregos z H@. |
|
|
|
 |
dnq

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-28, 21:56
|
|
|
Hehe wlasnie uslyszalem o tym co sie stalo,widze Jonny dalej dziala i wygaduje takie herezje ze szok.
Ludzie to jest zwykle ustawienie w cs czy tam patchu,kiedys tez tak mialem nie majac pojecia nawet jeszcze co to fps,wiec nie wiem Jonny,ale dla mnie powod smieszny do banowania osob na tej podstawie nie bedac w 100 % pewny,rob tak dalej,ta twoja obsesja ze sa lepsi gracze od Ciebie staje sie irytujaca,niedlugo zostaniesz sam na tym swoim hns. |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-12-28, 22:04
|
|
|
ub ;
|
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright 2010 by www.cs-zaborze.pl
|
Designed: ProGraphic93.deviantart.com Encoded: zagi.pl
| |
|