Autor |
Wiadomość |
ISeeYou12321

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 16:09 Skarga na admina Jonny
|
|
|
Witam, zak?adam nowy temat gdy? w poprzednim zasz?a pomy?ka.
nick: ISeeYou
Wpis z konsoli:
BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 78
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server by admin ZbO^ CLaN# Jonny
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned nick : ISeeYou
[AMXBANS] Reason : ' KykHack. Dowod w Topce '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27440350 '
[AMXBANS] Your IP : ' 95.49.78.121 '
[AMXBANS] =====================================
Mapa: c21_gurka
o kt?rej godzinie: gdzie? o 15:30
opis sytuacji: Wszed?em sobie na wasz serwer hns. B?d?c TT zacz??em sobie skaka? ljy,cjy itp. nagle dosta?em perma za kzh kt?rego tak naprawde nie mam :<.
Dowody: gram na wielu serwerach hns i zna mnie du?o ludzi kt?rzy potwierdz? to, ?e nie mam ?adnych czit?w.
Prosz? o ukaranie admina Jonnego i odbanowanie mnie.
Chcia?bym jeszcze przeprosi? admina owca za oskar?enie go, moja pomy?ka, nie przeczyta?em od kogo dosta?em bana;p my?la?em ?e tylko on ma admina jednak si? myli?em.
Pozdrowienia
ISeeYou |
|
|
|
 |
Jonny
Zbo^ Clan

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 16:42 Re: Skarga na admina Jonny
|
|
|
ISeeYou12321 napisał/a: | B?d?c TT zacz??em sobie skaka? ljy,cjy itp. nagle dosta?em perma za kzh kt?rego tak naprawde nie mam :<
|
Nie doda?e? jeszcze tylko, ile skaka?e? tych cjot?w, ljot?w... Ci?g?y spam 250 ljota nak?oni? mnie do obejrzenia Topki HJot?w, a w nim znalaz?em takie cudo:
HighJump Stats [#5]
Name: ISeeYou
Direction: Sideways
Distance: 253.300292
MaxSpeed: 339.568695 (66.284)
PreStrafe: 273.284393
Strafes: 8
Sync: 86%
8 stref i 86 % bez KykHacka jest niemo?liwe... Wszystko w tym temacie
Dow?d w TOP HJot?w...
Pozdrawiam i temat zamykam. Jakby H@ mia? jakie? w?tpliwo?ci to prosz? pisa? :) |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2010-12-27, 16:58
|
|
|
temat otwieram ;; dajmy si? wypowiedzie? graczowi . |
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |
ISeeYou12321

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 17:01
|
|
|
Nie Jonny, to nie jest wszystko w tym temacie gdy? mog? przysi?dz ?e nie mam ?adnego kyku hacka czy innych cud?w. My?lisz, ?e je?eli co? dla ciebie jest niemo?liwe to dla innych te? tak ma by?? Ot?? tak nie jest. Popytaj si? graczy, kt?ry skacz? lepiej ljy, cjy itp. o to czy takie co? jest mo?liwe a nie oceniasz sam skacz?c takie s?abe ljy. Prosi?bym o nie zamykanie temat?w gdy? sprawa nie jest wyja?niona. My?licie ?e je?eli Jonny powie ?e kto? ma jakiego? czita to tak jest? Ju? kiedy? Jonny mnie oskar?a? o deva i co? Wys?a?em mu screeny kt?re mi zrobi? i jako? nic tam nie by?o. Wi?c prosze o unbana gdy? NIE MAM ?ADNEGO KZH. My?licie ?e pisa?bym t? skarg? gdybym rzeczywi?cie mia? tego czita? Mam jescze kilka innych hns?w ale nie pozwol? aby mnie oskar?a? jaki? admin kt?ry jak wida? jeszcze ma?o gra na serwerach hns/kz a wi?c prosz? o to, aby kto? rozs?dny rozpatrzy? t? spraw?. Dzi?kuj?. |
|
|
|
 |
Smoczek123

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 17:28
|
|
|
Siema gram na HNSie ju? kupe czasu i z w?asnego do?wiadczenia wiem, ze jest taki skok z takimi strefami bez u?ywania KykHacka niemo?liwy. Pozdrawiam SmoCzeK |
|
|
|
 |
ISeeYou12321

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 17:32
|
|
|
Smoczek to chyba jeszcze za ma?o grasz na takich serwerach. Ile ju? grasz na hns/kz i jaki masz rec lj? Bo ja ju? gram 2 lata (mam nawet filmik na YT wys?any jakie? 2 lata temu) i rec lja na 100aa mam 256 wi?c grubo si? mylisz my?l?c ?e taki skok jest nie mo?liwy. I jeszcze jedno pytanie. Od kiedy kykhack skacze bokiem :|? Bo jak widzialem osoby u?ywaj?ce kykhacka to skakaly tylko przodem:<.
Edit:
Smoczek zapewne jeste? jakim? koleg? Jonnego i za?o?y?e? przed chwil? tutaj konto ?eby napisa? ten post tak? |
|
|
|
 |
BE CZTERY

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 17:41
|
|
|
Witam.
Znam ISeeYou z Reala i wiem ze naprawd? niegra na kzh gdy? gra na hnsie/kz 2 lata i to t?umaczy jego skill skakania. Twoja wypowied? Johny"Ci?g?y spam 250 ljota" mnie dziwi poniewa? gra?em troche z nim na hnsie i wiem ze nie skacze ciagle +250 tylko czasem tez bywa ze nawet najlepszy gracz co? zjebie;)
POZDRAWIAM BE CZTERY |
|
|
|
 |
Jonny
Zbo^ Clan

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 17:44
|
|
|
Dobra, widz? ze nadal stoisz przy swoim. W?a?nie rozmawia?em z kilkoma osobami graj?cymi na HNSie, niekt?rzy m?wi?, ?e jest to mo?liwe, niekt?rzy nie... Nie mam na kogo si? powo?a?.
Zrobimy tak: odbanuje Ci? na 24h, je?eli do tego czasu nie zobacz? demka z naszego serwera z LJotem i HJotem z 8 strefami po minimum 86 % bana podtrzymuje, je?eli zobacz? takowy filmik zostaniesz ju? bez bana i nawet Ci? przeprosz? :) Oczywi?cie ma by? widoczna ilo?? FPS?w
Filmik wrzu? w tym temacie :) |
|
|
|
 |
ISeeYou12321

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 18:09
|
|
|
Szybko si? uwin??em i mam to co chcesz Jonny, nie wiedzia?em czy spodoba ci sie demko z jednym takim skokiem wi?c nagra?em 3 ?eby nie by?o w?tpliwo?ci :<.
http://www.speedyshare.co...9871/Pulpit.rar
masz tutaj paczke z tymi demkami i prosz? aby? wi?cej mnie nie nie banowa? za co? czego nie jeste? pewien bo nie chce mi si? wysy?a? niewiadomo ile razy tych screenowow/demek. |
|
|
|
 |
Jonny
Zbo^ Clan

Informacje
|
Wysłany: 2010-12-27, 18:34
|
|
|
Demka obejrza?em, s? czyste, jednak takie skoki s? mo?liwe, cho? rzadko u kogokolwiek zdarzaj? si? uczciwie :)
Przepraszam za k?opot i unban podtrzymuje :)
Pozdrawiam, Temat Zamykam
|
|
|
|
 |
|