www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Dyplom

Informacje

Wysłany: 2010-11-13, 12:10   Skarga na Dziewczyynke

Wpis z konsoli!:;0
Mapa :c21_pink
O Kt?rej Godzinie :12:00
Opis sytuacji!:Dziewczynka nie nadaje si? na admina poniewa? go nie ogarnia robi vote z mapami a nie zrobi viote czy zmiana bylo vote bo si? ko?czyla mapa i wyszlo inferno ka?dy gracz si? cieszy? a on zmienia na c21_orange
Dowody:Gracze maja sie podpisa?

Zbieram na serwy jesli ktos chce pom?c.
Mo?e wys?a? esa za dowolna kwote cennik w linku,a kod zwrotny przes?a? mi na pw lub wpisac samemu. Z g?ry Dzi?kuje
Postaw piwo autorowi tego posta

LentroN 

Informacje

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2010-11-13, 12:22   

Pobieram,wczoraj jeszcze straszyl/a ludzmi ze jak bedzie miec adma do bana tym ktorych nie lubi.
Ponadto jako admin uzywa developera,niedawno sam sie o tym chwalil,i wspominal ze chetnie by skolowal sobie kzh ktory zrobil jakis gracz Egzecutor.

Dzisiaj gdy gracze zwracali mu uwage w tym jeden gracz Chomik (jakos tak napisal mu ze nie nadaje sie na admina)
dziewczynka odpisala mu tak

DZIEWCZYNKA Z FLESHAMI ! : Ej gosciu nie podoba sie to chodz rl sie spotkamy obije ci gebe i nie bedziesz mnie wyzywal

Czy zwrocenie uwagi to wyzywanie?Bardzo smieszna reakcja,jak widac nawet prosta rozmowa z ta osoba nie poplaca,bo nie rozumie prostych zlozonych zdan.

Nie byl to pierwszy przypadek kiedy to dziewczynka jeszcze jako gracz pokazywala bardzo niski poziom intelektualny,rzucala smiesznymi tekstami popularnymi ktorymi dzieci posluguja sie w internecie typu "daj adres to ci obije ryj".
Jest to dla mnie zenujace,ze taka osoba w ogole dostala ta posade:
-nie zna podstawowych zasad kultury
-nie przyjmuje nawet najmniejszej krytyki typu "nie zmieniaj tak czesto map,albo chociaz daj vote czy gracze chca zmiane", "jako admin powinienes dawac jakis przyklad,a jak narazie reprezentujesz soba to co wiekszosc dzieci w internecie" odpiera to m.in takim tekstem ktory przedstawilem powyzej
-sam stosuje fj,ale jak ktos w biegu skoczy 1 lj pisze "masz nie fjtowac,mam admina w kazdej chwili moge ci wlepic bana" co jest jak dla mnie powodem,ze uwazam go/ja za hipokryte
-Jednego dnia mowi ze ma mikro i jest dziewczyna,nastepnego ze ma 21 lat (jezeli tyle ma naprawde to mu wspolczuje,bo jego poziom nie przerasta 10 latkow),a trzeciego juz nie ma mikra

Wielu ludzi irytuje ta osoba,nie wiem czy inni beda sklonni sie tu wypowiedziec,ale sprobuje ich nakierowac na ten temat.
Najlepsze bylo podlizywanie sie dla jednego gracza "dzynus"
DZIEWCZYNKA Z FLESHAMI ! : dzynus jaka chcesz mape?wybieraj

Przepraszam ale jak gra np 15 osob,to co jedna osoba ma wybierac za wszystkich mape?Jest to zenujacy brak profesjonalizmu.

DZIEWCZYNKA Z FLESHAMI ! : dzynus jak cos potwierdzisz ze to nieprawda?

Pozdrawiam,czekam na wypowiedz h@.

Zirytowany 

Informacje

Wysłany: 2010-11-13, 12:29   

Popieram w 100 % LentroN'a w tym co napisal.
Myslalem ze to jakis zart ze Dziewczynka dostanie admina,wyzywa ludzi,grozi ze wpadnie im do domu,nie rozumie prostych zdan.
-uzywa developera,sam kilka dni temu pisal ze go ma
-promowal kzh zrobiony przez niejakiego Egzecutora
-fjotowal,wczoraj grozil dla ludzi ze jak bedzie miec admina "to ten i ten dostanie bana"
-dzis rzucil tekstem ze jest chwilke afk i jak ktos go zabije to da mu bana na 30 min,zenujace,jak idzie afk to niech opusci serwer,nie blokuje slota,i nie przedluza rundy.

Dyplom

Informacje

Wysłany: 2010-11-13, 12:31   

Zacz?? mnie wyzywa? od dzieciaka jak bym nie mia? 18 lat to bym nic mu nie powiedzia? i powiedzia?em zamknij si? dziecko i zacz?? straszy? banem a sam jeszcze zacz?? mnie wyzywa? :arrow:

Pozdrawiam Ten

Mo?e wys?a? esa za dowolna kwote cennik w linku,a kod zwrotny przes?a? mi na pw lub wpisac samemu. Z g?ry Dzi?kuje

OneKill

Informacje

Wysłany: 2010-11-13, 12:35   

Zalozylem konto zeby sie specjalnie na ten temat wypowiedziec,ale widze ze duzo rzeczy zostalo juz opisanych,wiec dodam jedna rzecz.

Rozumiem ze na serwer potrzeba pieniedzy,i admini tak go wspomagaja,ale zachowanie tego admina zniecheca ludzi do gry,i jezeli bedzie tak postepowal ciagle graczy bedzie ubywac,jest to jak antyreklama.

Watpie zeby gosc mial 21 lat,nawet nie wiem czy jest kobieta/mezczyzna,bo co kilka dni sciemnia,ale jego zachowanie pozostawia wiele do zyczenia.

Takze jezeli zalezy Wam na graczach prosze Was zacznijcie dzialac poki jeszcze jest czas i nie jest za pozno.

Lolekkk

Informacje

Wysłany: 2010-11-13, 12:41   

Zaaal,koles chwalil sie ze uzywa deve,ze moze bedzie miec kzh zrobionego przez egze cos tam,fjotuje,a teraz jest adminem i ma karac ludzi ktorzy lamia regulamin,kiedy czesto lamal go czesciej niz inni?
A jego zachowania i odzywek nie bede komentowac,bo to po prostu jest zalosne,wzbudza irytacje.

Jertih 

Informacje
Otrzymał 12 piw(a)

Wysłany: 2010-11-13, 12:57   

prosz? wpisa? w konsoli status i poda? jego steam id;
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00)

LentroN 

Informacje

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2010-11-13, 13:51   

# 8 "DZIEWCZYNKA Z FLESHAMI !" 3597 STEAM_0:1:28356596 0 15:50 30

Jakie zostana wyciagniete konswekwencje?

Godzina 14:00,gracze probuja mu uswiadomic ze jego zachowanie jest zle,a tutaj komentarz naszego admina na temat jednego z nich
DZIEWCZYNKA Z FLESHAMI ! : wkurwil mnie ten cwel

Dyplom

Informacje

Wysłany: 2010-11-13, 14:04   

dziewczynka za du?o sobie pozwala do jednego m?wi pysk a czemu m?wisz do niego ?eby si? zamkn?? a od da? mi kicka dzieciaka pewnie z rodzic?w telefon?w wysy?a sms bo nie potrafi zarobi?
:arrow:

Jertih 

Informacje
Otrzymał 12 piw(a)

Wysłany: 2010-11-13, 14:20   

admin odebrany zamykam//
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi