Autor |
Wiadomość |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
Wysłany: 2012-02-08, 19:52 Wreszcie wiadomo Kto W?a?cicielem cs-zaborze.pl
|
|
|
Witam was drodzy gracze/userzy z tej strony Tr@nsporteR. Pisz? ten temat za pozwolenie Xela gdzy? wcze?niej uzna?em ,?e nie b?d? si? ujawnia? ale uwa?am ,?e nadesz?a pora i nie b?de was trzyma? w niepewno?ci . Ot?? nowym w?a?cicielem cs-zaborze.pl zosta?em Ja chodzi mi tutaj o forum gdy? serwery niestety by?y ju? po za moim zasi?giem finansowym. Co do serwer?w to dogada?em si? z Jertihem i oboje postanowili?my ,?e serwery b?d? takie same lecz z innym IP pr?cz serwera dd2 , reszta serwer?w b?dzie taka sama lecz nie zapewniam ,?e b?d? takie same mody chocia? je?li opiekunowie serwer?w posiadaj? kopie moda to bardzo by?bym wdzi?czny za udost?pnienie go bo to w ko?cu licz? si? gracze . Wi?kszo?? z was pewnie mnie zna cz??? nie , kiedy? by?em tutaj Administratorem lecz nie dogada?em si? z Jertihem ale to ju? dawno i nie prawda jak to m?wi? , mam nadziej? ,?e sie? pod moja i jertiha w?adz? nabierze dawnej ?wietno?ci i zn?w b?dziemy jedna wielk? rodzin? . Dlaczego moja i Jertiha spytacie a dlatego ,?e moje za?o?enie co do przej?cia sieci opiera?a si? na pe?nym jego udziale , b?dzie administratorem tak jak ja i tak samo b?dzie m?g? podejmowa? decyzj? jak ja , oczywi?cie wa?niejsze b?dziemy omawia? wsp?lnie nie jawnie lub jawnie poprzez og?oszenia i ankiety na dany temat . O wszystkich krokach i tych wa?nych i tych mnie b?dziemy informowa? poprzez odpowiednie tematy . Dok?adnie forum przejm? gdy Xel otrzyma przelew na konto wtedy b?d? prawomocnym w?a?cicielem sieci . To og?oszenie pisz? aby was uspokoi? i co do stanowisk narazie nie przewiduj? ?adnych zmian pr?cz jednej ale to pozostaje narazie tajemnic? . Zmienimy troszk? nasz ShoutBox i chyba nic po za tym tak?e spokojnie czekajcie na moje przej?cie forum i serwery
Pozdrawiam Tr@nsporteR |
GG:16001290
Steam: wacha1922
Tel kom. : 721341139
Chcesz Kupi? Admina na Surf<>JB<>COD<>DaibloMod<> Pisz na gg lub PW
 |
Autor postu otrzymał 5 piw(a) |
Ostatnio zmieniony przez Jertih 2012-02-08, 19:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 5 piw(a): Bula, DUDU? zHp, Crewe, CrEaTiVee, Feam |
 |
Gucio
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 28 Dołączył: 20 Cze 2011 Posty: 160 Piwa: 2/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2012-02-08, 20:02
|
|
|
Bardzo fajnie ?e to ty b?dziesz w?a?cicielem :D
A czy admini na serwerach zostan? usuni?ci? |
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2012-02-08, 20:06
|
|
|
TAK!!! KUR** TAK!!! Tr@ns jak supera?nie :D Bardzo si? ciesz? ;) |
|
 |
DUDU? zHp
Czuwaj!!

Informacje
Wiek: 26 Dołączył: 21 Sie 2011 Posty: 204 Piwa: 5/3 Skąd: Jaworzno ?l?sk
|
Wysłany: 2012-02-08, 20:09
|
|
|
Trans Trans Trans tera takie b?d? okrzyki na forum, a tak po zatym to chyba najwa?niejsze s?owa czyli WITAMY W DOMU :) |
_________________ Pozdrawiam DUDU? Harcerz
 |
|
|
|
 |
B@Ry?a
Mefedron

Informacje
Wiek: 39 Dołączył: 02 Kwi 2010 Posty: 36 Postawił 1 piw(a) Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 2012-02-08, 20:11
|
|
|
mi?o b?dzie |
|
|
|
 |
Miszcz
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 865 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Syjon
|
Wysłany: 2012-02-08, 20:16
|
|
|
Co tu du?o m?wi?, temat bez w?tpienia godny tego dzia?u, bo to co? naprawd? pozytywnego na Cs-Zaborze.pl. Oczywi?cie wiesz Tr@ns, ?e s?u?? pomoc?, zrobi? wszystko co w mojej mocy, aby stare dobre czasy wr?ci?y. W ko?cu dlatego zn?w tu jestem. Sentyment pozosta?. Po puszczeniu wszelkich spor?w w niepami??, pozostaje mi powiedzie? wznios?ym tonem: Bracia i siostry, zacznijmy ponownie wsp?lnymi si?ami budowa?.
Ach, jak ja co? pierdoln?, to a? si? ?ezka w oku kr?ci. Poczu?em si? jak wiejski kaznodzieja. Wzruszy?em si?. :_) |
|
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): In[F]iNiTy |
 |
Maniaczek
Only 4fun :)

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 20:29
|
|
|
Witaj Tr@nsporterze ;) Ciesz? si? ?e ty zosta?e? w?a?cicielem a nie kto? inny.
Creative |
|
|
|
 |
GaY.
I'm TroO ;)

Informacje
Pomógł: 9 razy Wiek: 33 Dołączył: 11 Gru 2010 Posty: 904 Piwa: 15/9 Skąd: si? bior? hetero ??
|
Wysłany: 2012-02-08, 20:37
|
|
|
No i wolac stara ekipe ;x I forme to ja mam tylko jeszcze nie widzia?es :D ;* |
|
|
 |
ZabojcaXD

Informacje
Wiek: 28 Dołączył: 19 Sty 2012 Posty: 17 Postawił 16 piw(a) Skąd: Parczew
|
Wysłany: 2012-02-08, 21:08
|
|
|
No wreszcie mam nadziej? b?dzie koniec zamieszania |
_________________ Potrzebujesz pomocy? Pisz :
GG: 40871565
lub:
Cs Zaborze PW |
|
|
|
 |
MaraR

Informacje
|
Wysłany: 2012-02-08, 21:13
|
|
|
Chrunchips stan?? Ci ???
A tak na powa?nie uwa?am ?e wko?cu kto? porz?dny zabra? si? za t? sie? mam nadzieje ?e b?dzie jak za dawnych czas?w pozdro ;] |
|
|
|
 |
Crewe
AWP Player!

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 20 Paź 2011 Posty: 42 Piwa: 2/3 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 2012-02-09, 00:56
|
|
|
To nie powinno si? nazywa? "co? pozytywnego na Cs-Zaborze.pl" tylko "Nowa, lepsza przysz?o?? na Cs-Zaborze.pl" !!
Powodzenia :) |
_________________ Ja tu tylko sprz?tam...
Haha
Kiedy my?lisz, ?e jeste? najlepszy pami?taj, ja jestem przed tob?
cya :) |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-02-09, 07:16
|
|
|
Nie osrajcie si? ludzie i tak umrzecie. :)
Dobrze, ze kto? to ogarnie. :) |
|
|
|
 |
In[F]iNiTy

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Lut 2011 Posty: 218 Piwa: 2/5 Skąd: Z ?ona Matki xD
|
Wysłany: 2012-02-09, 10:21
|
|
|
Witaj :)
Ciesz? si?, ?e w ko?cu zapanuje jaki? porz?dek na forum. Jestem pewny, ?e te zmiany wyjd? wszystkim na +.
Pozdrawiam
AsS |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-02-09, 11:41
|
|
|
Stara rodzina powraca w komplecie z si?ami na przysz?o??, ciesze si? ?e to ty i Jertih b?dziecie zarz?dza? forum a nie kto? inny. Wsp?lnymi si?ami zdzia?amy bardzo du?o ale je?eli my tego sami chcemy. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
GoesLikeHell
DiabloMod

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 31 Dołączył: 17 Maj 2011 Posty: 439 Piwa: 8/3 Skąd: Pudliszki^^
|
|
|
|
 |
|