Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-11, 21:21 Odnawiam jakby temat.
|
|
|
Feam denerwuje mnie to ?e zamykasz tematy i m?wisz ?e pogadasz z XeL'em a my sk?d mamy wiedzie? czy si? zgodzi? czy nie?
Wi?c Feam nie zamykaj tylko XeL wypowiedz si? czy zrobisz co? z tymi propozycjami czy te? i nie.
A wi?c jest taki dzia? "Reklamy przez admin?w" a ?aden admin nie robi reklam kt?re powinien zrobi? wi?c moja propozycja jest taka ?eby XeL postanowi? ?e ka?dy admin ma obowi?zek zrobi? 10 reklam tygodniowo albo zlikwidowa? ten dzia?.
I druga moja propozycja jest z warnami:
Teraz jest tak:
1 ostrze?enie - 4 reklamy naszej sieci na forach .
2 ostrze?enia - 8 reklam naszej sieci na forach .
3 ostrze?enia - 10 reklam naszej sieci na forach .
I moim zdanie powinno by? tak
1 ostrze?enie - 8 reklamy naszej sieci na forach .
2 ostrze?enia - 16 reklam naszej sieci na forach .
3 ostrze?enia - 24 reklam naszej sieci na forach .
Bo moim zdaniem 4 reklamy i usuniecie warna to jest stanowczo za ma?o, gracz dosta? warna za co? to niech nam?czy si? ?eby go nie mie?, 4 reklamy to ja mog? zrobi? w 5 minut. XeL przemy?l to i napisz co postanawiasz. I te? gracze wypowiadajcie si? i co my?licie o tym. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
Ostatnio zmieniony przez HetmaN 2012-01-11, 22:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MuHeHe
Opiekun [ZM]

Informacje
Wiek: 31 Dołączył: 25 Kwi 2011 Posty: 80 Piwa: 1/1 Skąd: Olecko
|
Wysłany: 2012-01-11, 22:05
|
|
|
Te "jagby" w opisie to dla jaj? :D
O ile si? nie myl? powinno by? Jakby, je?eli piszesz co? powa?niejszego :D
P.S CO do reklam to my?l?, ?e to troch? za du?o :D, wi?kszo?? nie b?dzie si? stara? ;),
a tak to zawsze co? zrobi?. No ja swoje te? musz? odrobi? warny :P
@down
Nie to, ?e mi si? nie chc? robi? 10 reklam. Po drugie nie pisa?em o sobie, tylko o innych bo wiesz jacy niekt?rzy s?... Bardziej chodzi?o mi o tych nowych, a nie o "Tubylc?w", bo wiadomo, ?e kto jest tu d?ugo to nawet zrobi 50 reklam za 1 warna (da?em dla przyk?adu).
Ja tam mog? zrobi? tyle co tu jest, dla mnie to nie przeszkadza ;).
P.S2 Zn?w b??d :D "We?", jest nawet wspomagacz, kt?ry b??dy pokazuj? to staraj si? ich nie pope?nia?. Nie pisz? tego by cie obrazi? lub urazi? ;). Piona |
Ostatnio zmieniony przez MuHeHe 2012-01-11, 22:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2012-01-11, 22:09
|
|
|
MuHeHe napisał/a: | P.S CO do reklam to my?l?, ?e to troch? za du?o :D, wi?kszo?? nie b?dzie si? stara? ;), |
We?, co to jest 10 reklam tygodniowo? Dosta?e? opiekuna na zm i tam trzeba te? reklamowa? ale je?eli ci ci??ko jest zrobi? 10 reklam to fajnie. |
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Bula
CKOD

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 15 Sty 2011 Posty: 264 Piwa: 2/15 Skąd: Sucha Beskidzka
|
Wysłany: 2012-01-11, 22:42
|
|
|
ja sie tam zgodze z hetmanem z tego powodu ze pewnie niektorzy admini nawet konta na forum nie maja.A i powinno byc jeszce cos takiego jak strata admina za brak reklam przez 2 tygodnie z rzedu :D |
_________________ Masz Sprawe???? Pisz na gg lub steam :D
Steam: sting7712
gg:23568942
Admin Only De_dust2

|
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
|
Wysłany: 2012-01-12, 17:31
|
|
|
Bula napisał/a: | A i powinno byc jeszce cos takiego jak strata admina za brak reklam przez 2 tygodnie z rzedu :D |
Popieram ci?, gracz ma admina i nie zale?y mu na reklamie serwera i go nie reklamuje to powinien zosta? odebrany admin. |
Kontaktuj?c si? ze mn?
INNE
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
|