Autor |
Wiadomość |
Matteo
matteo

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2011 Posty: 103 Skąd: ??dzkie
|
Wysłany: 2011-11-23, 17:59 Xel do ciebie
|
|
|
Xel mam pytanie czemu da?e? UB powerowi je?eli ta Nie przeklinam jestem kulturalny. gra na wh ss przerobi? a ty tutaj z takim czym? wyskakujesz ???? pisa?em przejrzyj HLTV i zobacz ?e on gra na wh!!!! a je?eli tego nie ogl?dasz po co tak to jest je?eli to jest nie u?ywane usu? to ! a nie tylko albo popsute albo co? innego ! pisze ci tutaj POWER IS BACK GRA NA WH !!!
A JESZCZE czemu power samemu sobie ?ci?ga? bana ????
JE?ELI kto? mnie popiera prosz? o PODPISANIE SI? TUTAJ!!!! |
|
|
|
 |
[$][!][W][Y]

Informacje
Wiek: 30 Dołączył: 07 Wrz 2011 Posty: 267 Piwa: 1/2 Skąd: Gi?ycko
|
Wysłany: 2011-11-23, 18:09
|
|
|
Matteo, ?mieszny jeste?, Power nie przerobi? ss'y. Format sam si? zmieni? po wrzuceniu na imagine... Jak on m?g? sam sobie ?ci?gn?? bana?? Jak admin nie ma dost?pu do AMXBANS, a na serwa nie m?g? wbi?, bo niby jak?? Zmienne steam id?? Poza tym chyba nie ten dzia?. Bo to wygl?da jak skarga na Xel'a. |
_________________ Odwr?? tabele b?d? na czele |
|
|
|
 |
Matteo
matteo

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 04 Kwi 2011 Posty: 103 Skąd: ??dzkie
|
Wysłany: 2011-11-23, 18:12
|
|
|
[$][!][W][Y] napisał/a: | Matteo, ?mieszny jeste?, Power nie przerobi? ss'y. Format sam si? zmieni? po wrzuceniu na imagine... Jak on m?g? sam sobie ?ci?gn?? bana?? Jak admin nie ma dost?pu do AMXBANS, a na serwa nie m?g? wbi?, bo niby jak?? Zmienne steam id?? Poza tym chyba nie ten dzia?. Bo to wygl?da jak skarga na Xel'a. |
hehe dobry jeste? admin mo?e dawa? ub ale nie powinien jak ja mia?em adma sam odbanowa?em kilka os?b (ale nie za wh tylko za obrazyxD) |
|
|
|
 |
XeL

Informacje
|
Wysłany: 2011-11-23, 19:12
|
|
|
Cz?owieku, czy ty jeste? niepowa?ny? U?ywasz po raz kolejny wulgaryzmu/-?w w temacie i piszesz bezsensowne posty. Masz dowody, ?e ssy zosta?y przerobione? Bo ja specjalnie sprawdza?em imageshack i napisa? o tym siwy.
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-11-23, 19:12 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: XeL |
|