www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
DrunK II 
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Piwa: 6/1

Wysłany: 2011-12-05, 21:02   Reklamowanie

Witam

Troch? mnie nie by?o bo nauki mam du?o. Ju? dawno mia?em napisa? na ten temat ale teraz mam czas tak wi?c :

Chodzi mi o reklamowanie sieci cs-zaborze. Uwa?am i? bez sensu jest reklamowanie tej sieci na innych sieciach CS. Dlaczego ? Poniewa? reklamy trafiaj? na dany dzia? gdzie si? reklamuje inne sieci. Ale prawda jest taka ?e nikt nie zagl?da do nich i nie czyta kto i jak? sie? reklamuje... no jedynie H@ i J@ kt?rzy wchodz? i musz? zamkn?? temat. Bo sami odpowiedzcie mi : Czy Wy wchodzicie zobaczy? kto i jak? reklamuje sie? na naszym forum ? Raczej NIE, przynajmniej Ja nie wchodz? bo mnie nie interesuje to... Wi?c podsumowuj?c szkoda traci? czas na takie reklamowanie.
Wed?ug mnie najlepiej reklamowa? sie? cs-zaborze, na stronach typu plemiona.pl lub inne na kt?rych jest forum i tam mo?na zareklamowa?. No wspomn? te? o Youtube.pl ?e warto zareklamowa? sie? np. w swoim Blogu je?eli kto? kr?ci. Dobrze wy by?o te? reklamowa? na r??nych grach RPG typu metinPL, czy WoW w gildii czy co tam jest. No i oczywi?cie ustawia? opisy na GG, skype itp.

Mam nadziej? ?e zrozumiecie o co mi chodzi :) wi?c wypowiedzcie si? czy si? chocia? troch? ze mn? zgadzacie.

Pozdrawiam
DrunK
Postaw piwo autorowi tego posta

Jertih 

Informacje
Otrzymał 12 piw(a)

Wysłany: 2011-12-06, 15:00   

Kto? kto szuka sieci patrzy na te reklamy, lecz nie jest to wiele os?b.
Twoja uwagi je?eli zosta?yby wprowadzone to przynios? wiele korzy?ci dla rozwoju sieci.

Bannery naszej sieci, kt?re by?yby na innych sieciach r?wnie? jest dobrym pomys?em.
Ka?da reklama jest korzystna, jedna mniej druga wi?cej.
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00)

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-12-07, 15:59   

Popieram wypowied? Drunk'a. Mo?na jeszcze reklamowa? w taki spos?b ?e wchodzisz na r??ne serwery i tam reklamujesz. :-P

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

deadHunter 

Informacje
Postawił 2 piw(a)

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-12-08, 19:57   

Ale nie tylko liczy sie rezultat ale i ch?ci w ten spos?b H@ i J@ sprawdzaj? jak komu zale?y na tej sieci.

DrunK II 
KochaM MotorY ! ;***

Informacje
Piwa: 6/1

Wysłany: 2011-12-08, 20:35   

ja gram w Call Of Duty 1 MP i jak spotkam Polak?w to im polecam cs-zaborze :) i m?wi? ?e odwiedz?... ale czy tak jest to nie wiem

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-12-09, 18:42   

A mi wpad? taki pomys? ?eby wydrukowa? "cs-zaborze.pl zapraszam na najlepsz? sie? serwer?w w polsce" i wywiesi? w mie?cie na tablicy informacyjnej.

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

Szury is Back 
Pomagam !!!!

Informacje
Piwa: 6/21

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-12-09, 20:23   

Hetman je?li chcesz, to czemu nie b?dzie bardzo du?o ludzi wtedy b?dzie trzeba powi?kszy? serwer.

PoZdRo

Znajdziesz mnie na 4FUN

Odpowiedz do tematu