Autor |
Wiadomość |
nie legalny23
nie leaglny

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-03, 18:38 Skarga na admina (Creative)
|
|
|
Skarga na admina Creative to tak:Admin Creative jak bylem w ct to byl chowany i creative zgasil swiatlo i ja chcialem zapalic a on tam byl i mial 8hp i ja nie zauwazylem go i zabilem a mrozik powiedzial ze fd mu albo Kill wiec ja wybralem fd i go dalem a mnie chcial zbanowac a nie "mozna" i nie wiem czemu to wiek wydrig z konsoli:Admin Creative zgladzil gracza nie legaly Admin Creative zgladzil gracza nie legalny i tak dalej i dalej. |
_________________ Cs to cale moje zycie xD. |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-10-03, 18:52
|
|
|
Sluchaj... Od dawna my (admini JB) probojemy cie zbanowac, gdyz wykorzystujesz to ze akurat nie da rady cie zbanowac, i lamiesz regulamin. Nie jeden raz slyszalem skargi od adminow, ze ciagle zabijales na chowanym/ganianym itp. Wiec prosze cie, nie owijaj ze mna w bawelne, bo nie bede taki mily jak reszta adminow. To tyle w temacie, prosze o jego zamkniecie.
////Edit
Moze ci przypomniec co takiego zrobiles???
http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?t=14388 |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
kubaohio
Admin JB

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 514 Otrzymał 5 piw(a) Skąd: Tarnowskie G?ry
|
Wysłany: 2011-10-03, 19:17
|
|
|
Racja nie legalny ?amie regulamin i najgorsze jest to ?e nie mo?na go zbanowa? ; / |
|
 |
MiNePresto
PrEsTo

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 84 Piwa: 10/21 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-10-03, 19:24
|
|
|
Cytat: | Admin Creative zgladzil gracza nie legaly |
Wida? ?e tu chyba pisa? bo napisane jest nie legaly a jak mia? byc wydruk z konsoli to chyba nie legalny wi?c chyba tak si? nie powinno robi? powiniene? to skopiowac a je?eli tego nei by?o to dlaczego napisa?e? t? skarge wida? zreszt? ?e nick jest z b??dem a w konsoli nie ma z b??dem nicku to czemu to wogule zrobi?e? sk?adasz fa?szyw? skarge no mo?e troche to prawda ale reszta to chyba nie:d |
|
 |
mroziczek97

Informacje
|
Wysłany: 2011-10-03, 20:50
|
|
|
Od dawna wiadomo ?e nie da rady ci? zbanowa? gdy Kuba by? to wtedy zmienia?e? nicki a wtedy gdy powiedzia?em kill albo fd to Creative mia? prawo ci nie wybaczy? i m?g? da? ci bana tyle ma do powiedzenia |
_________________ Masz problem na JB napisz do mnie.
Zawsze i o ka?dej porze jestem do waszej dyspozycji
--------------
Mrozik @JB
GG:2605277

|
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-10-06, 00:52
|
|
|
Skarga nies?uszna , a gracz zostanie zbanowany musze tylko sprawdzi? jego dane zamykam
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2012-02-11, 22:18 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: HetmaN |
|