Autor |
Wiadomość |
BartezzKK

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-25, 21:38 skarga Coca Cola
|
|
|
Chcia?bym zg?osic skarge na admina Coca Cola oraz http://imageshack.us/photo/my-images/9/bansy.png/ . Gra?em kolo godziny 21:20 na surf_ninja doszed?em do konca Coca Cola zabi? mnie na ko?cu mapy w marioo lub gun roomie nie wiem dok?adnie bo nie gralem an tej mapie czesto. Gdy powiedzialem coca coli zeby sie zbanowal stwierdzi? ?e tam mo?na bi?. Po chwili odezwalem sie i powiedzia? ze mam ogarna? mikro ( mam 16 lat jestem po mutacji juz dawno i nie mam g?osu jak kole? bez jaj tak jak coca cola) gdy ponownie sie odezwa?em dosta?em kicka chyba od coca coli a gdy wbi?em ponownie na server nie nadu?ywa?em mikro ani nikogo nie obra?a?em to dosta?em bana od innego admina nick na ss wy?ej. |
|
|
|
 |
Karmazynowy

Informacje
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 220 Piwa: 18/2 Skąd: ??d?
|
Wysłany: 2011-09-25, 21:45
|
|
|
Cz?owieku , to ban na 5 minut , do tego nie wiesz gdzie ci? zabito ?
To po co sk?adasz skarg? skoro sam pewny nie jeste? ?
Admin Sumkler , i Cola nigdy nie dali by bana bez przyczyny. ;>
Do teego Za to co napisa?e? " Cytat: | jestem po mutacji juz dawno i nie mam g?osu jak kole? bez jaj tak jak coca cola | "
Dawno ju? bym da? ci bana na 4h godzinki. :) |
_________________ http://www.youtube.com/pr.../55/d7n8GqewJ2M
;> |
|
|
|
 |
Sumekler

Informacje
Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 370 Postawił 1 piw(a) Skąd: ten nick.?
|
Wysłany: 2011-09-25, 22:07
|
|
|
Pos?uchaj, nie obchodzi mnie ile masz lat, dosta?e? bana poniewa? mikro ci trzeszcza?o wcze?niej dosta?e? kicka, tyle ode mnie. |
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-25, 22:21
|
|
|
BartezzKK, warn za obraz? a pozatym Ban mino? a skarga jest nies?uszna , mo?esz mie? mutacje ale gdy mikro ci trzeszczy denerwuje to innych graczy dlatego zapewne ten ban . ZAMYKAM
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-10, 06:08 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Hladysz |
|