Autor |
Wiadomość |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-09-22, 09:08 Skarga na "Pojebek"
|
|
|
Wpis z konsoli!: nie potrzebny
Mapa : Podana ni?ej
O Kt?rej Godzinie : okolo 9:00
Opis sytuacji!: Admin "Pojebek" nie do?? ?e na ka?dym kroku si? wywy?sza to tak, By?a mapa awp_india 2. Zawsze jak wchodz? pisz? " Elo wszystkim itd. itp." Dzisiaj napisa?em Elo botki bo by?o pare moich koleg?w, oczywi?cie Pojebek robi wielk? afer? " Za botka mo?esz zaraz bana dosta? ty "przekle?stwo **" No dobrze, powiedzia?em mu aby tak nie kozaczy? bo daleko nie zajedzie, a on wtedy cisza no dobrz.. Po indi by?a mapa crazyjump bo by?o chyba tylko 5 os?b. Na crazyjump wszystko by?o ok. Potem pod koniec mapy da? vote czy zmiana itd. Ka?dy chcia? jakie? awp albo aim bo za ma?o by?o nas, to on na przek?r da? na swoim i da? mapy office i jaka? inna, tylko 2 mapy aby by?a ta jego ulub. office. Ka?dy si? skar?y? itd. To zrobi?em vote czy zmiane, oczywi?cie Pojebek si? plu? i wgl. Wysz?o ?e b?dzie awp antic. Ok ka?dy sobie gra? wszystko git, po chwili bez vote " Zmiana, tak / nie" Da? mapy jakie? z kosmosu ... Oczywi?cie nikt nie chcia? zmiany ale co? jednak wybrali, teraz przez jego idiotyzm serwer OFF Bo mapa co? nie tak... Prosz? o porozmawianie z tym adminem ...
Dowody:hltv, loga, ?wiadkowie |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
jojoszki
Problem ?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 10:51
|
|
|
Ty wiesz co piszesz ? Kto z dupy z office zajeb*** antic_awp jak dopiero co byla awp , zadnego vote nie bylo i tylko ty chciales ta mape. A jak sie nie potrafisz przywitac to sie nie witaj wogole , moze ty lubisz jak sie do cb mowi botku, ale nie kazdy jest tym botem. Ja przed zmiana mapy pierw robilem vota czy chca zmiany a dopiero potem vote na mape a nie tak jak ty odrazu zmieniles na antica i jeszcze piszesz ze jak zmienie to skarge dostane. |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 11:11
|
|
|
Co takiego ?? hm.. poczekajmy na ?wiadk?w bo nie b?d? z tob? dyskutowa?
Cytat: | i jeszcze piszesz ze jak zmienie to skarge dostane. |
Tak to napisa?em poniewa? nikt nie chcia? office a tylko ty chcia?e? t? mape, poza tym prawie ka?dy chcia? awp zapytaj si? Ghost Ridera |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
jojoszki
Problem ?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 11:19
|
|
|
A co ty chcesz kazda mape awp grac? to idz na server Aim/Awp, rozumiem od czasu do czasu ale nie co druga mape. Tak wlasnie groziles , mialem w sumie pierwszy skarge napisac , ale bylo mi na cb szkoda czasu. ;) Naucz sie ze przez zmiana mapy robi sie vote z pytaniem czy chce sie zmiene a potem vote na mapy a nie tak jak ty ze odrazu zmieniasz mape na jaka ci sie podoba. |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-09-22, 13:35
|
|
|
Znam Every i wiem do czego jest zdolny. Ale napewno nie do takiego czegos ;) Mialem admina na 4fun 3 miesiaca i wiem ze zawsze robi vote "Zmiana? tak nie". Poczekamy jeszcze na swiadkow. |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
jojoszki
Problem ?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 13:50
|
|
|
up. To ze przy tobie robil to nie znaczy ze zawsze robil , a dzisiaj akurat nie bylo vote czy chcemy zmiane i vote na mape tylko odrazu mape dal taka jaka chcial. |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-09-22, 14:44
|
|
|
Admin Pjebek jest popierdolo**
Ledwo co wszed?em na serwer a on mi bana za aktywny. Dosta?em ub i weszed?em i on do mnie pierdol** warmazony ?ebym wyszed? z serwa bo jestem kurw? itd. |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
jojoszki
Problem ?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 16:31
|
|
|
Co tam sapiesz? Cos ci sie pomylilo... Nastepnym razem jak chcesz o cos oskar?y? prosze o dowody. Racja dostales bana za aktywnego ale cie nie wyzywalem i nie zmyslaj . Mowie dowodziki prosze/ |
|
|
|
 |
PowerRade
Power is Black !

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 16:35
|
|
|
Zgadzam si? z feamem poniewa? ja jestem ?wiadkiem jak zmienia? map? na tak? co on lubi i zmieni? bez voty ! potem feam zrobi? vote i by? antic i grali?my normalnie tylko pojebek mia? jakie? pretensje do feama my?l? ?e tyle skarg na niego jest ?e powinien by? admin odebrany bo jak ten admin b?dzie jeszcze to ten serwer przejdzie na psy za przeproszeniem ?e si? tak wypowiem to tyle co mia?em do napisania teraz niech tylko trans podejmie decyzj? . |
_________________ _____________
Znajdziecie mnie na:
4FUN
SURFMOD |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-09-22, 16:38
|
|
|
ymmm widze jojoszki ze saparcie sie bronisz, a wiec poczekamy na Jimmy, Transa lub Jertiha a? sprawdza HLTV. |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
Ostatnio zmieniony przez CrEaTiVees 2011-09-22, 17:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jojoszki
Problem ?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 16:45
|
|
|
Powerade nie liz dupy bo dobrze wiem jak bylo. |
|
|
|
 |
^Unstoppable^

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 16 Sie 2011 Posty: 64 Postawił 2 piw(a) Skąd: Stawki
|
Wysłany: 2011-09-22, 16:49
|
|
|
Ogarnij slownictwo ! Sam lepszy nie jestes jak bronisz takie osoby... |
_________________ Nowy nick: bangall | -.-
PS: Czasami...
Pozdrawiam ^^ |
|
|
|
 |
jojoszki
Problem ?!

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 16:55
|
|
|
Dla twojej wiadomosci nikogo nie bronie , tylko wkur*** takie nooby co liza dupy i pier*** farmazony. |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-22, 16:57
|