www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Davidex 

Informacje
Piwa: 2/4

Wysłany: 2011-09-26, 21:44   Nowosci do wprowadzenia  

To tak trzeba by wprowadzic tak zwany system pd czyli pokedolarow ja przewiduje to tak
zwykly frag 1pd, zabicie skillem losowo od 1-3 jak sie nie bedzie losowego ustawic to 2,zabicie headshotem 4pd.
wprowadzenie pdmenu w ktorym powinny sie znalesc przynajmniej 3 z tych 4 rzeczy i zaznacze co musi byc
1.kup exp-przewidywany koszt 10pd
2.kup legende-przewidywany koszt 2000pd(tu by musialy sie pojawic na pewno takie legendy mew,mewtwo,zapdas)
3.pralka/losowanie-losujesz lub poka lub expa i/i nie wiem jak to ustawicie ale najlepiej by bylo gdyby max lvl do 500 zwiekszyc i powiekszyc expa
4.kup pieniadze-przewidywany koszt 15pd tego raczej nie oplaca sie bo jest bank w ktorym sa duze fundusze.

Buyxp (kupywanie expa)-przewidywany 7ty? dolar?w

Jak wczesniej napisalem zwiekszenie max lvl i expa rozwine ten w?tek.
No to tak zwiekszylibysmy max lvl do 500 a exp tak by sie bilo po 150 lvl nie odrazu w jedna mape 50 lvl tylko powoli 4-6 lvl nie wliczaj?c paki/host?w.
Ju? w jednym temacie danny wspomina? o expie dla druzyny za pake/hosty co do paki sie zgodze ale do host?w nie bo to bedzie bez sensu ze ktos bedzie przyprowadza? tylko bo ma wiekszy lvl a ten drugi mu da albo ktos zrobi na z?o?? i mu w polowie drogi hosty wezmnie i bedzie happy bo ten drugi tez dosta? expa.(mega teacher face palm)
Mam taka propozycje nie wiem ile teraz jest expa za hosty ale pake zwiekszyc z 100 do 500 za pod?o?enie a jak kto? pod?o?y? z team albo rozbroi? to dostanie te 125expa bo praktycznie na kazdym servie jest 25% pod?o?enia nie wiem mozecie ustawic te 100 jak chcecie to nie moja wola.

Zwiekszenie pokemon?w nalezalo by zrobic mozliwosc kupywanie na stronie pokemon?w zwyk?ych/legend , zrobienie w?asnego pokemona , kupienie expa(chyba juz gdzies jest zrobione) itp.

A jak by zrobi? te poki moge powymysla? nazwy i skille do nich evoulucje lvl evolucji i w jaki spos?b mia? by on evoulowa? poprzez lvl czy cos innego. to by by?o na tyle co my?le jak cos mi sie przypomni to napisze.

a wi?c przyda?y by si? spadchrony bo np abr? albo kadabr? uzyje teleportu a mi sie myszka zatrzesie i mnie wywala gdzies do gory po czym np na mapie de_cbble zostaje mi z 10hp i musze leciec do oaka a jak sie lecze to wpada 10typa i mnie nie ma(w przenosni)

Wprowadzenie vipa ktory mia? by tak za zwykle zabicie dostaje 500$ za heda 800$ po 2 rundzie ma do wyboru 5 zestaw?w broni
-m4a1+deagle
-ak-47+deagle
-awp+deagle+granaty
-mp5+deagle+granaty
-losowy wyb?r+deagle+granaty(wybiera losow? bro? i dostajesz do tego deagle i granaty)

wiem ze vip jest ale nie wiem czy ma takie zeczy wprowadzone cyz tylko te komendy itp.

Zrobi? linie raszu ze jak sie za nia wyjdzie to odrazu zabija i ustawic ja mniejwiecej na srodku mapy na mapach de byla by do ct a na cs do tt to mysle ze tyle.

Do wszystkiego postaram sie poszuka? plugin?w

Pozdro Davidex
Postaw piwo autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach