www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Pr0_K!LL 
~Pr0_K!LL

Informacje

Wysłany: 2011-09-09, 07:29   Skarga na admin?w

Chcia?bym z?o?y? skarg? na co niekt?rych admin?w nie znam nik?w tak wiec ich tu nie umieszcz?. Skarga ta polega na tym, gdy? admini karaj? banami za troch? lepsz? gr?, to zamiast wej?? potem na forum i zobaczy? ss'y kt?re kazali wstawi?, uciekaj? z servera i trzeba bardzo d?ugo czeka? na UB.
Wiem wiem powiecie kup se steam'a to nie b?dziesz mia? problem?w z adminami no sorry nie jestem jeszcze tak g?upi ?eby p?aci? 30 z? a mo?e i wi?cej na jak?? gr? w kt?r? gram dla przyjemno?ci a nie z pasji!!!

Ps. Przewa?nie s? to nie s?uszne bany(np tak jak w moim przypadku). Wystarczy troch? lepiej pogra? lub "po farci?" i odrazu ban leci !!!

POZDRAWIAM !!!

Postaw piwo autorowi tego posta

[$][!][W][Y] 

Informacje
Piwa: 1/2

Wysłany: 2011-09-09, 07:41   

Steam kosztuje z 7z? na alegro teraz a admini steam'om te? robi? ss przyk?ad np hetman ma steama a ile razy mia? ju? ss.

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-09-09, 08:36   

Pr0_K!LL, popieram cie
Naprzyk?ad ja
Admini z milion razy mi robili ssy a co? Nic nie wykaza?o
A teraz nawet kupi?em stema to i tak dostaje permy
Dla mnie to jest chore i dla mnie to s? tylko nieogarni?ci admini
Mnia?em najwi?cej perm?w na zaborze i nadal dostaje ci?le nawet jak zakupi?em stema.:(
Rozumiem ?e niekt?rzy admini graj? s?abiej odemnie ale to nie pow?d ?eby odrazu dawa? perma.!
Jeszcze jak gra?em na diablo to w jednym dniu mnia?em 4 permy i to tak tak w dzie? w dzien. i czy to jest normalne.?
To nie jest
Albo admini dawali permy z ssami za aima... haha
Pozdro

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

Postaw piwo autorowi tego posta

Mateusz 
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Piwa: 13/1

Wysłany: 2011-09-09, 12:31   

UB mog? dawa? tylko moderatorzy oraz administratorzy forum, nie "admini serwerowi". Ten nasz system dziala tak, a nie inaczej wlasnie przez to, ?e admina mo?na u nas kupi?, z czego nasza serwerownia si? utrzymuje. Niestety takich admin?w musimy traktowa? z ograniczonym zaufaniem, st?d nie s? oni odpowiedzialni za dawanie UB (Wiesz OCB: koledzy serwerowi, dzialanie na wlasna korzys?, etc.). Mo?e masz racj? z tym, ?e niekt?rzy przesadzaj? z robieniem SS'?w, milo, ?e zwracasz na to uwag?. Masz te? racj? a propos tego, ?e powinni interesowa? si? SSami, kt?re robi?. Ci??ko jednak od nich to zainteresowanie wyegzekwowa?... Zamykam temat poniewa? wiem, ?e zaraz pojawi? si? posty zawieraj?c? podobn? tres?. Skarga nie dotyczy nikogo konkretnego i bardziej w sumie nadawalaby si? do dyskusji. Je?eli masz jakies w?tpliwosci co do postawy konkretnego admina to z ch?ci? Ci? wysluchamy. Jakbys mial jakies pytania to zapraszam na PW.

ZAMYKAM

P.S. Nie zostaniesz u nas nigdy odeslany do kupna STEAMa poniewa? u nas ka?dy gracz jest r?wny. Swoj? drog? masz troch? kulaw? teori? na temat tego dlaczego nie zaplacisz za gre, z kt?rej korzystasz dla rozrywki. Gra jest produktem, za kt?ry wedlug prawa nale?y zaplaci?, z pasj? czy te? bez niej.

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2011-12-23, 19:11   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został Przesunięty przez: Shift

Z pozdrowieniami,
Zespół Cs-Zaborze.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi