Autor |
Wiadomość |
TheOstrymiszka

Informacje
|
Wysłany: 2011-09-15, 17:01 Skarga na kocham.
|
|
|
Witam, na forum jestem nowy, na surfmodzie gram od jakiego? czasu... Sytuacja z 15 wrze?nia, czwartek, ok. 16:50... Gram sobie lataj?c po mapie z AWP, jak to zwyk?em gra?, 1 kampa- 1 kill zazwyczaj, czasem si? zdarzy 2-3 kille na 1 kampie, ale rzadziej... Nagle dostaj? bana na 5 min od admina kocham. Typowy facepalm, ale c??, zajmuje si? czym? innym i czekam. Wszed?em, m?wi? kochamowi, ?e nie powinien mnie banowa?, bo w regulaminie nie jest to zabronione, jeszcze raz mnie zbanuje i dostaje skarg?... Po chwili dosta?em bana za mikro, chocia? m?wi?em normalnie, a wszyscy admini m?wi?, ?e mog? rozmawia?, chocia? nie mam 16 lat, bo taki mam ju? g?os... |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-09-15, 17:12
|
|
|
Sluchaj, moim zdaniem ban za mikro sluszny(chociaz nie bylo mnie przy tej sytuacji) ;) Admin ma prawo cie zbanowac za mikrofon, jezeli np. przeszkadza to komus (brak mutacji), lub poprostu twoj glos ich denerwuje. Poczekamy na wypowiedz kocham(Shifta). |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-15, 18:44
|
|
|
CrEaTiVee napisał/a: | Sluchaj, moim zdaniem ban za mikro sluszny(chociaz nie bylo mnie przy tej sytuacji) ;) Admin ma prawo cie zbanowac za mikrofon, jezeli np. przeszkadza to komus (brak mutacji), lub poprostu twoj glos ich denerwuje. Poczekamy na wypowiedz kocham(Shifta). |
Wiecie co to si? zaczyna robi? nudneeee.... ch?opak ma g?os na 16+ , na pewno bardziej doros?y ni? kocham(shift). Wi?c nie wiem o co si? rozchodzi. Prosz? o wyja?nienie ca?ej sprawy przez Shifta . |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-15, 18:55
|
|
|
Co do skargi , Shift , radze ci sie wypowiedziec , bo jezeli nie zrobisz rego w ciagu 2 dni beda tego konsekwecje ;) |
Ostatnio zmieniony przez 2011-09-15, 18:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-09-15, 19:33
|
|
|
Wi?c tak , bana dosta?e? ode mnie za kampienie poniewa? od paru rund kampi?es w tym samym miejscu . 1 kill mnie dobra spoglada?em sie na ciebie stoisz w tym samym miejscu ,2 runda 2 kill patrze ty stoisz to samo miejsce . M?wie przykro mi ban , Pyta?em sie Mateusza nieraz czy mo?na banowac za kampienie on tak . By?o to tylko 5 min. A bana za mikro dosta?es za to ?e masz tak jakby nie wiem jak to nazwa? jakby? kabelkow dobrze nie dopi?? czy co takjakby takie zwarcie. Tak mowisz i w oddali g?osu jest takie dzzzzzzz , nawet zwraca? ci wobec tego uwage jeden z graczy .
Dzi?kuje to na tyle. |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-09-15, 19:57
|
|