[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin S!K@M
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Reason: 'ss na forum (ilosc 6)'
[AMXBANS] Length: 'permanently'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Your IP: '178.37.7.28'
[AMXBANS] =======================================
Steam ID/IP: 178.37.7.28
Mapa: Inferno
Link do SS : http://imageshack.us/g/84/deinferno0000bc.png/
Nie podbaj? mi si? te ss na ostatnim jest w lewym rogu trup i tam tak jakby plama krwi ale dla mnie to jest upozorowane w paincie poprostu czerwonym kolorem i wydaje si? ?e krew zobaczymy co na to inni
GG:16001290
Steam: wacha1922
Tel kom. : 721341139 Chcesz Kupi? Admina na Surf<>JB<>COD<>DaibloMod<> Pisz na gg lub PW
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
Wysłany: 2011-08-25, 17:11
SS'y wrzuci? o 16:41, tych SS'?w mia? bardzo du?o do wrzucenia i przy takiej ilo?ci do?? szybko si? upora? (9 minut na napisanie odwo?ania, wrzucenie 6 screen?w i zabawe z paintem?). Masz racj?, ?e wygl?da troszk? dziwnie ta krew ale nie wydaj? mi si? ?eby co? da?a rad? zas?oni?. WH chyba nie pokazuj? le??cych cia?? Nawet je?eli pokazuje to naprawd? to cia?o musia?oby le?e? pod dziwnym k?tem jak na to miejsce mapy. Zreszt? wida? tu, ?e krew pochodzi od w?a?nie upadaj?cego po strzale CeTeka...
S!K@M, decyzja nale?y do Ciebie ;)
EDIT:
@Down
I o czym one ?wiadczy? mog??
Skoro na SSach jest dok?adna godzina to mo?na sprawdzi? na HLTV czy ta krew czego? nie zas?ania..
Ostatnio zmieniony przez Mateusz 2011-08-25, 17:51, w całości zmieniany 2 razy
ludzie to jest m?j kuzyn on nie umie wh aim ani nic w??czy? gran na NS to prawda ale to nie cziter z pewno?cia ma dziwnego cs`a bo by?em u niego i gra?em napewno jest czysty ale czekam na wypowiedz Sik@m
_________________ Szukam Skilla :D
Jimmy [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-08-25, 18:31
SS Czyste.
Ch?opaki nigdy nie grali?cie na wH?!
Chocia? zobaczcie jak wygl?da gra na wh ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum