Autor |
Wiadomość |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-08-24, 13:34 Skarga na Carpe
|
|
|
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Carpe Diem
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Przyczyna: 'Odczekasz ta godzine czy Ci sie to podoba czy nie'
[AMXBANS] Czas: '1 godzina'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:43046149'
[AMXBANS] Twoje IP: '79.163.59.142'
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole.
Kicked : Masz BANA. Sprawd
Mapa : surf_waterrun2
O Kt?rej Godzinie : 13:30
Opis sytuacji!: gram na waterrun2 . Mateusz m?wi ze juz przeszed? mape , a ja hehe spoko , to czekaj nie zmieniaj bo ja jeszcze nie przeszed?em ,a carpe nikt sie o zdanie ciebie nie pyta? . Ja co? powiedzia?em ze do niego tego nie m?wie . potem uleczamy ?ycie carpe stoi w miejscu zamiast dac sie innym uleczyc jak on sie uleczy? . Ja m?wie przejdz a on zamkniesz wko?cu t? d*** do mnie ja odpowiedzia?em mu ze dupy nieda sie zamkn?c no to on dalej cos po mnie cisnie to ja mowie zamknij ten Ryj ,odrazu przeprosi?em i powiedzia?em zammknij t? twarz no to on ban 1h , zosta?em odbanowany , wszed?em na serwer a on 2 ban . Capre to ?e zrezygnowa?es z funkcji moderatora i masz dzien w dzien z?y humor na surfie to nie musisz sie na mnie wy?ywa? . (Carpe sam sie do mnie ca?y czas zaczynasz)
Dowody: my?l? ze gracze na serwerze. |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-24, 13:38
|
|
|
Ch?opaki maj? osobiste zacierki. By?em przy tym. Ale to jest ich sprawa.
My?l? ,?e UB powinno by?.
Lecz powinni?cie si? ogranicza? wulgaryzmy a zamiast tego.
Na pocz?tek:
Przy wej?ciu na serwer " Cze?? kochany Carpe" "Cze?? kochany Shift".
Z uprzejmo?ci? panowie. |
|
|
|
 |
MiNePresto
PrEsTo

Informacje
Pomógł: 4 razy Wiek: 29 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 84 Piwa: 10/21 Skąd: Kielce
|
Wysłany: 2011-08-24, 13:40
|
|
|
UU do?? nie przyjemna sprawa ale je?eli carpe da? ci bana za co? takiego to raczej jego wina bo on zacz?? wi?c chyba nale?y mu si? ub a dla carpy jakie? upomnienie czy co?. |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-24, 13:46
|
|
|
Mine Ty si? nie wtr?caj, bo nawet nie wiesz jak by?o.
A co do tego, to nie pozwol? ?eby jaki? ch?opczyk z przero?ni?tym ego mi ubli?a?. Za ma?y w uszach jeste? Szift i nic o ?yciu nie wiesz. Jak tak dalej b?dziesz robi? to za daleko nie zajdziesz. Uwierz mi. UnBana nie powinno by?. Pami?tasz spraw? z Mararem? On te? do Ciebie co? tam m?wi? i na ko?cu doda? "szmato" a po 3 sec "ale bez tej szmaty" to jest to samo. A moje moderowanie forum nie ma tu nic do rzeczy, wi?c przesta?cie mi to wypomina?!
A co do tego ?adowania to wchodzisz tam i stoisz w miejscu a nie skaczesz jak g?upi. |
|
|
|
 |
Karmazynowy

Informacje
Pomógł: 8 razy Wiek: 30 Dołączył: 14 Lip 2011 Posty: 220 Piwa: 18/2 Skąd: ??d?
|
Wysłany: 2011-08-24, 14:20
|
|
|
Zgodz? si? z Carpe. ;)
Jakies 5minut temu , Shift. Zacz?? mnie "wyzywa?" .
Napisa? na Admin say "Na serwerze obowiazuje kultura"
Po czym jaki? gracz (chyba Zielan) , Powiedzia? "Nie przeklinam jestem kulturalny."
A ten do niego , "Na serwerze panuje kultura , ch?opczyku".:)
Dla mnie ban by? s?uszny , i powinna by? jaka? kara dla Shifta. :) |
_________________ http://www.youtube.com/pr.../55/d7n8GqewJ2M
;> |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-25, 20:38
|
|
|
Widz? ,?e mi?dzy wami panuje do?? nieciekawa atmosfera mam tutaj na my?li Carpe i Shift`a . Je?eli si? chcecie k??ci? to zapraszam na Konferencje ( ja , Shift i Carpe) wyja?nicie sobie wszystko , a i prosz? o osobny kontakt ze mn? obu pan?w. Takie sprawy trzeba rozwi?za? i si? dogada? w ko?cu jeste?cie Adminami i dawajcie przyk?ad . Znam was oboje i wiem ,?e tak jak i Carpe tak i Shift czasem przesadza , wiadomo ka?dy ma gorszy dzie? . A co do bana to by?a k??tnia mi?dzy wami wi?c ban by? s?uszny gdybym by? na serwerze oboje dostali by?cie bana .My?l? ,?e temat mo?na Zamkn?? i nie chce widzie? ani s?ysze? o jakiej? k??tni
|
|
|
|
 |
|