Autor |
Wiadomość |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Lis 2010 Posty: 153 Skąd: si? bior? dzieci?
|
Wysłany: 2011-06-26, 14:28 Forum i moderatorzy, #2
|
|
|
Zak?adam temat po raz drugi poniewa? pierwszy gdzie? przepad? dawno temu (w zasadzie z pozytywnym skutkiem no ale nie b?d? go od?wie?a? bo na jedno wyjdzie).
Mam ju? do?? tego, co tu si? dzieje. Kto w og?le da? dost?p moderatorom do dzia?u z serwerami? Tzn wiadomo kto, ale to jest bez sensu. Niech si? zajm? dzia?ami dla nich dost?pnymi a nie skargami/podaniami bo oni nie maj? nic zwi?zane z ?yciem serwera. Uwa?am, ?e ka?dym dzia?em powinni zaj?? si? Administratorzy serwer?w. Wykluczy?o by to takie g?upie przypadki nieogarni?tych mod?w jak:
http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?p=41845#41845
Fakt, nie ma wzoru, ale w wi?kszo?ci skarg nikt nie zd??y si? wypowiedzie?, bo jaki? mod zamknie. Dodatkowo, czemu to moderatorzy maj? dost?p do amxbans a admini nie? To te? jest dziwne.. Przecie? oni nawet nie wiedz? w jaki spos?b ban zosta? na?o?ony a potem odbanowuj? winne osoby.
A je?li chodzi o gracza mario, na???cie mu perma z poziomu strony, mo?e chocia? to go na chwil? przyblokuje. Albo dodajcie mo?liwo?? resetowania postaci.. |
_________________ H@ DiabloMod |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Bulletproof
Opiekun JB

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 30 Dołączył: 25 Lut 2011 Posty: 591 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Gostynin/P?ock
|
Wysłany: 2011-06-26, 15:45
|
|
|
Dobra uwaga Muphet ;) Opiekuni poszczegolnych serverow powinni rozpatrywac skargi i podania a reszta dla modkow |

|
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-26, 16:20
|
|
|
kolego , zaraz ci dam warna za slowa nie ogarniety moderator , kim jestes aby mnie opisywac....
wiem co moge i co nie ,nie ma wzoru ? zamykam proste i logiczne... to moj obowiazek aby zamykac tematy bez wzoru etc. aby potem nie bylo w nich spamu ... |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-26, 20:56
|
|
|
Napisa?em ,?e Tematy bez wzoru z wyj?tkiem Skarg s? ZAMYKANE i przenoszone do dzia?u KOSZ - http://www.cs-zaborze.pl/...p?p=40258#40258 . A Admini nie maj? dost?pu do dawania UB przyk?ad : Dostajesz Bana za czity ( To jest tylko przyk?ad) Nie dostajesz UB , masz koleg? kt?ry jest Adminem piszesz mu a on daje ci UB a ty zmieniasz Nick i dalej jedziesz na czitach ... Dlatego tylko H@ J@ i Moderatorzy maj? dost?p do AMXBANS , ze wzgl?du na Haos kt?ry by zapanowa? gdyby ka?dy Admin m?g? dawa? UB .. Pomy?l sam logicznie ... Skargami zajmuj? si? ja i Jertih a Moderatorzy nie mog? zamyka? skarg da?em wyra?ne Polecenia co do tego . Co do poda? za? to maj? zamyka? takie gdzie : Do??czy? dzisiaj post 1 lub 2 , bo to s? podania bez Sensu .. Je?eli masz jakie? pytania itd. to pisz tutaj .. A co do Banowania przez stron? to jak narazie Jertih ma do tego dost?p |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-26, 21:54
|
|
|
Moim skromnym zdaniem dost?p do UB powinni mie? tylko admini z podania a nie Ci, kt?rzy kupili. |
|
|
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-27, 10:30
|
|
|
Dok?adnie, Carpe Diem. Chodzi o Admin?w, kt?rzy s? jaki? czas w sieci. Np ja: jestem tu ju? p?? roku i nie mam za wiele mo?liwo?ci. Chodzi o zaufane osoby a nie pierwsze lepsze.
Nirr, prosz? bardzo, dawaj warna*. Psycho ju? tak straci? moda (nie ?ebym grozi?, to raczej ostrze?enie).
DOK?ADNIE Miszcz, opr?cz SKARG. Dlatego w tym momencie Nierr zignorowa? Twoje polecenie s?u?bowe ;]
"kim jestes aby mnie opisywac...." cz?owiekiem, kt?ry widzi, co robisz.
@Miszcz: Ale kiedy? te? by?o tak, ?e lol? sam dawa? sobie UB. Dlatego moderatorzy z dost?pem do amxbans..? Troch? dziwnie. Uwa?am, ?e dost?p do amxbans powinien by? dla Admin?w serwera kt?rzy s? oznaczeni na forum oraz trzymaj? si? d?u?szy czas (bez skarg itd), czyli reasumuj?c: s? odpowiedzialni. |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-27, 23:17
|
|
|
Muphet , myslisz ze boje ci sie dac warna? byl by on sprawiedliwy wiec nie wiem jaki bys mial problem, mnie te slowa urazily..
Widac ze nic nie wiesz o sieci , Transpo to nie MISZCZ!! kazdy to wie , nie zignorowalem , pod nieobecnosc transportera musialem cos zrobic ,poniewaz ze to tak ujme robil sie syf , a jezeli masz problem z tamtym tematem to poczytaj co sie robi z tematami bez wzoru.
EDIT>
albo moze sie tak uprales aby admini mieli dostep ,poniewaz jak ktos da ci bana mozesz sobie ub dac hm? :*
aha , kolejna sprawa , pisz moj nick poprawnie , poniewaz ja twoj pisze . |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-28, 00:15
|
|
|
Je?eli macie zamiar si? k??ci? to na PW Jasne?! Uwa?am ,?e admini nie powinni mie? dost?pu do AMXBANS nawet ci co s? ju? p?? roku , zrobi? by sie niepotrzebny ba?agan i tyle ... Sami pomy?lcie Logicznie ?! A co do skarg to kto? musia? zareagowa? pod moj? nieobecno?? i zrobil to Nirr3 ja ?adnego problemu nie widz? i nie zignorowa? polecenia s?u?bowego tylko je nagio? , bo nie powiedzia?em co robi? jak mnie nie ma . A i jestem Tr@nsporteR nie Miszcz , bo do niego mi troch? brakuje ... Je?eli kto? ma co? do powiedzenia to niech pisze ale bez k?ocenia si? itp. Prosta kulturalna wypowied? ... |
|
|
|
 |
CHRUNCHIPS
Ninja...

Informacje
Pomógł: 20 razy Wiek: 26 Dołączył: 22 Gru 2010 Posty: 642 Piwa: 13/7 Skąd: zaje*a?e? kompa?
|
Wysłany: 2011-06-28, 11:50
|
|
|
Shit. Jak by admini mieli dost?p do AMX BANS to by?by chaos taki, ?e ka?dy cheater gra? by dalej. Prosi koleg?, lub kupuje sobie admina i weso?y. Nirr3 to moderator i musia? co? robi?, bo zast?powa? J@ Tr@nsporteR'a. |
|
 |
Muphet
aka The'Vil

Informacje
|
Wysłany: 2011-06-28, 18:55
|
|
|
ja prosto i ?atwo napisa?em, ?e tylko zaufane osoby (admini) mieli by dost?p. Je?li nadal nie umiecie czyta? ze zrozumieniem, to polecam wybra? si? do szko?y.
Trans, kiedy? miszcz cz?sto by? aktywny i jak widzia?em kolor Twojego nicka to mi si? skojarzy?o z miszczem. I tak jest chaos bo moderatorzy i j@ maj? dost?p do amxbans. to co, admini gorsi? ;o
@nir czy jak Ci tam:
Mi nikt nie da? jeszcze bana wi?c nie mam czym si? martwi?. A nawet je?li zn?w strac? dost?p do forum - to nic si? nie stanie - i tak nie ma odwo?a? do moich ban?w ;o |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-06-28, 19:45
|
|
|
Umiem czyta? , tylko ,?e by?o kilku zaufanych Admin?w i co ?? tak dawali bany na SID wi?c jestem na NIE , nigdy nikt w pe?ni nie b?dzie zaufany |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
|
|
|
 |
|