Autor |
Wiadomość |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
Pomógł: 16 razy Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 608 Skąd: jestem?
|
Wysłany: 2011-07-31, 01:22 pSychoO. ??? ;OOO WtF?!
|
|
|
A wiec tak.
Stwierdzilem ze jednak pokaze moja zacna facjate, ale przed tem chcialem cos powiedziec.
Przedewszystkim przepraszam wszystkich ktorym powiedzialem ze mam 20 lat... Niestety tak nie jest, zrobilem to tylko dlatego zeby mnie ludzie nie uwazali za jakiegos zasranego dzieciaka. Nie uzywalem nigdy zadnych postarzaczy glosyu czy czegos takiego, poprostu mam taki przez micro no i z tego skorzystalem. Pewnie wiekszosc ludzi z ktorymi tyle czasu gralem ma mnie teraz za malego gowniarza. Nie dziwie sie wam. Co prawda mentalnosc mam na o wiele wiecej, ale to i tak nie tlumaczy tego ze was tyle czasu oklamywalem. Jeszcze raz was przepraszam i mam nadzieje ze nie bedziecie mi miei tego za zle. :)
A tu macie foteczki ;D
Ostrzegam ze moze was to przerazic ^^
Z kolezanka ^^
O! Tutaj psychiczny usmiech z kolezanka ;D
Jak ktos czuje niedosyt moge dac wiecej ^^;) Ale cos nie sadze, ze z mojego powodu ktos bedzie czul niedosyt xPP ^^
02.08.2011
A wiec pare osob chcialo zebym wstawil wiecej fotek, na ktorych lepiej mnie widac ^^
Czerwony jak swinka ^^ Zaczelo juz odpierdalac
http://a6.sphotos.ak.fbcd...1_4303571_n.jpg
Z braciszkiem i przyjacielem :) Tez odpierdalalo :D
http://a8.sphotos.ak.fbcd...2_1517284_n.jpg |
Ostatnio zmieniony przez pSychoO. 2011-08-02, 11:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-07-31, 08:14
|
|
|
Heh jaki Chi?czyk ;D
Nie no foty fajne ;) |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-07-31, 13:01
|
|
|
To nie ty...:D
Ja tam ci wybaczam ?e nas oszuka?e?... Ale wi?cej tego nie r?b bo tu mamy by? szczerzy a nie k?ama?. Dla mnie to ty mo?esz by? kosmit? i tak jeste? zajebisty :D
Spoko foty tylko to dr?gie mnie rozwala...^^:D |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Sumekler

Informacje
Dołączył: 08 Sty 2011 Posty: 370 Postawił 1 piw(a) Skąd: ten nick.?
|
Wysłany: 2011-07-31, 15:40
|
|
|
GuTeK, fajnie by by?o jakby by? kosmit? xDD. Spoko fooociee xDD. a ile masz lat? ;> |
|
 |
Dill. ?!
FresH. / FlasH.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 223 Skąd: Inny ?wiat.
|
Wysłany: 2011-07-31, 16:14
|
|
|
Spoko , bluza hg " Polska " Tak trzymaj ziomek ;] |
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:23
|
|
|
aLonE !?, wyprodukowano w polsce, dziwko !!! ;DD
Mowilem juz ze nie przyznaje sie do zoltkow? ^^
Denerwuje mnie to ze sa tacy przypalowi i do tego to wiesniacy (w wiekszosci przypadkach)
a to 2? hmm no coz kolezanka tam zrobila swoje xDD ;DD nie no zarcik, nick psycho nie wzial sie z dupy :D |
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:27
|
|
|
pSchO dla mnie mo?esz by? kosmit? ale nie zmieni to tego ze jestes zajebisty...
Tylko wnerwia mnie to ?e ok?ama?e? nas ?e masz 20lat... |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:36
|
|
|
Wiesz co akurat tobie to chyba nic takiego nie mowilem xPP
Mysleli tak chyba tylko ludzie ktorych poznalem w zime 2011 a ciebie na diablo poznalem jakies pol roku pozniej. No ale w kazdym razie przeprosilem i mowie gdyby na poczatku sie okazalo ze mam te 13(no teraz 14) lat to wiekszosc by mnie na serio nie wziela. |
|
 |
ImMortal
www.Cs-Revolta.pl

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 26 razy Wiek: 29 Dołączył: 22 Sty 2011 Posty: 462 Piwa: 16/16 Skąd: Cs-Revolta.pl
|
Wysłany: 2011-07-31, 18:09
|
|
|
Ja ci? rozumiem pSychoO. sam bym tak zrobi?, gdyby m?j g?os by? podobny do twojego(tzn. na 18-20lat), bo nie wiedz?c czemu niekt?rym wydaje si? ?e wiek decyduje o dojrza?o??, a jedno z drugim nie ma nic wsp?lnego .
Fajne Foty
Pzdr ImMortal |
_________________ ZAPRASZAM NA http://cs-revolta.pl/
REWOLUCJE W?R?D SERWER?W DO GIER ! ! ! |
|
|
|
 |
Mateusz
S?ownik Forum/Padawan

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył: 04 Mar 2011 Posty: 103 Piwa: 13/1 Skąd: Krak?w
|
Wysłany: 2011-07-31, 20:04
|
|
|
Czyli pSychoO. to nie psycho, tylko pSychoO. to psycho z powodu napi?cia seksualnego spowodowanego okresem dojrzewania. M?ody buntownik, kt?ry z powodu swojego wieku szaleje. Swojego stosunku do Ciebie nie zmieni?. Pozna?em kilku Wietnamczyk?w i zawsze byli spoko lud?mi. Mimo wszystko zastanawiam si? czy pSychoO. nie zrobi?e? nam psycha?nego ?artu. Wszystko jedno, kupuj? Ci? takim, jakim jeste?.
Uwa?am r?wnie?, ?e wbrew pozorom to ca?e oszukiwanie wysz?o Ci na dobre. Wszystko dlatego, ?e najwa?niejsze jest pierwsze wra?enie a wra?enie zrobi?e? bardzo dobre. Pewnie gdyby? poda? sw?j wiek na starcie to wiele os?b zupe?nie inaczej by odebra?o Twoj? osob?. Z mojej strony nic si? nie zmienia i tak wa?na rzecz jak? teoretycznie jest wiek staje si? w Twoim wypadku zwyk?? cyferk?.
Jak mr. pSychoO. si? ujawni? to powoli zastanawiam si? nad pokazaniem swojej facjaty. Jednak boje si?, ?e nikogo ona nie zainteresuje bo za rzadko si? wypowiadam na forum. No ale w ko?cu chodzi przecie? o jako??... |
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-07-31, 20:07
|
|
|
Haha !! :*** psychoOo. Mordko ;d hhehe NICE ^^ |
_________________ Je?eli masz problem napisz na:
GG- 2038349 - Pisz?c na gg,przedstaw si? (nick z gry)
Cs-Zaborze PW
STEAM: mlody_shift
 |
|
|
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 20:12
|
|
|
Shift spokojnie ja rozumiem ze cie podniecila moja zajebistosc, jak chcesz sie umuwic to powiedz i tak odmowie xD
Mateusz dzieki ci za te slowa :) odrazu milej. Szczrze mowiac myslalem ze wiekszosc z was inaczej przyjmie ta wiadomosc i bede sie musial juz na zawsze pozegnac. Ale widze ze jednak warto bylo zaryzykowac ;)
P.S. to nie jest zaden psychasny zart ;)) |
|
 |
Dill. ?!
FresH. / FlasH.

Informacje
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 05 Cze 2011 Posty: 223 Skąd: Inny ?wiat.
|
Wysłany: 2011-07-31, 21:32
|
|
|
Psycho to dobrze rozumiem z twoich wypowiedzi jeste? Chi?czykiem tak ?
C?? nie jestem rasist? ale i tak jeste? spoko podaj na pw skype pogadamy sobie : ] |
|
 |
pSychoO.
wujek samo zuo

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 22:25
|
|
|
Nie jestem chinczykiem ;PPP
Azjata owszem, ale nie chinczykiem. |
|
 |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 28 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
|
|
|
 |
|