Autor |
Wiadomość |
sYn:q

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-09, 22:36 Skarga na testo
|
|
|
Macie hltv. Koles mnie straszyl banem za to ze powiedzialem jakiemus botowi zeby podlozyl pake a nie z na kampil ( przeklinaalem ). Sory ale mi ujmoje ze takie cos mnie straszy. Jak ja gralem w cs to on jeszczze na gowno m?wi? papu. Ciskalem tego ns admina i dal mi perma i to na dodatek nie przez amxmodmenu. Brawo. Czekam na UB
Mapa:dust2, inferno, dust2002
Czas: Przed chwila
Dowody:HLTV? |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-09, 23:07
|
|
|
Hm Hltv zstanie sprawdzone , ale czekamy jeszcze na wypowied? admina |
|
|
|
 |
testo

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-09, 23:10
|
|
|
Zacznijmy od tego Majki, ?e Twoja wypowied?-Twoja skarga na mnie jest napisana chaotycznie, bez ?adnego ?adu ani sk?adu, po drugie m?g?by? napisa? sw?j nick z gry poniewa? ?adnego Majki'ego dzi? nie banowa?em i to na pewno nie za takie co? jak to Ty uj??e? w s?owach. Dzi? wieczorem zbanowa?em jedynie dw?ch graczy: wlodi oraz sYn:q , pocz?tkowo zwraca?em im uwag? aby zachowywali kultur? lecz oni nie pos?uchali, wr?cz przeciwnie zacz?li mnie prowokowa? oraz trolowa? w grze - zostali ukarani za to banem poprzez amx lecz wbijali ponownie (u?ywaj?c tak?e obra?liwych nick?w wzgl?dem mnie) oraz bluzgali wi?c skonsultowa?em si? z h@ a tych graczy ukara?em banem na cfg aby zapobiec dalszemu ich logowaniu na serwer, dzi?kuj?-dobranoc. Co z?ego to nie Ja^^ |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0
 |
|
|
|
 |

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-10, 12:52
|
|
|
Preciez nie dostalem zadnego upomnienia w formie kicka ani bana. Od razu na cfg. Sprawdz sobie w logach bystrzaku. Ja gram na steam wiec nie moglem rc zrobi? raczej, nie? Ty wiesz co to steam wgl?
Pozdro sYn:q |
|
|
|
 |
testo

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-10, 15:08
|
|
|
Pisz co chcesz, Ja nie mam sobie nic do zarzucenia, moje zdanie wyrazi?em wy?ej. Prowokowali?cie, zwraca?em Wam uwag? nie jednokrotnie, nic sobie z tego nie robili?cie wr?cz przeciwnie wi?c Was ukara?em adekwatnie do Waszego zachowania a co do ban?w na cfg to zosta?y one skonsultowane uprzednio z h@. Teraz nie wyp?akujcie si? na forum tylko przyjmijcie to z podniesiona g?ow?, wyci?gnijcie wnioski i starajcie si? popracowa? nad swoimi charakterami. Tyle z mojej strony, temat uwa?am za zamkni?ty. Pozdrawiam. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=nnLYaSfo7n0
 |
|
|
|
 |

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-11, 12:37
|
|
|
Jestes na forum od 8 sierpnia i masz 4 posty -_- Ja gram na cs-zaborze ponad p?? roku i kazdy mnie zna, mialem kilkukrotnie admina i nikt nigdy nie pisal na mnie skargi, a skarga kt?r? napisa?em na Cb jest moj? pierwsza wog?le. Chyba ktos taki jak ty nie powinien byc administratorem skoro tak latwo daje sie prowokowac i daje perma za wysywanie. Sadzisz ze temat do zamkniecia? By? moze, ale przed tym Jertih powinien zabrac Ci admina, poniewaz nie umiesz z niego korzysta?. |
|
|
|
 |
Jertih

Informacje
Pomógł: 25 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Mar 2010 Posty: 1766 Otrzymał 12 piw(a) Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 2011-08-11, 14:17
|
|
|
Dostali?cie nauczk?, do admina nale?y si? odnosi? z wyj?tkowym szacunkiem .
KULTURA MUSI BY? .
Zamykam .
|
_________________ Kontakt:
GG: 10441503
Steam: jertiho
Telefon: 535329515
( od 15:00 do 00:00) |
|
|
|
 |