Autor |
Wiadomość |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-10, 10:01 Kolejna Skarga na Legalizer...
|
|
|
Koles zbanowal dr?giego kolesia za mikro na 1 dzien...
Koles zbanowal mnie za AIMBOT na 30 minut...
Konsola...
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez ZbO^ CLaN# Legalizer
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Aimbot'
[AMXBANS] Czas: '30 minut'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'
[AMXBANS] Twoje IP: '79.185.148.133'
[AMXBANS] =======================================
Dowody: Swiadkowie
Porosze o jak najszybsze zabranie mu admina... |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
stabi1994
Volley <3 !

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-10, 11:20
|
|
|
Ciekawe ciekawe.
Nie ukrywam ?e Legalizer jest z?o?liwy mnie r?wnie? czasem rozdra?nia ale jako? si? go da znie?? , a co do tej sprawy no to mog? sobie da? r?k? uci?? ?e Legalizer pewnie cie zbanowa? bo go za cz?sto deda?e? (?miech) a ?e on pora?ki raczej nie znosi to pewnie sobie "po swojemu" za?artowa?
BTW. HetmaN mnie te? czasem wydaje si? ?e co? masz i czasem lepiej si? przyzna? |
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-08-10, 11:36
|
|
|
To ?e kto? jest lepszy od legalizera nie znaczy ?e ma wh,aim itd. Wgl. Pow?d bana 'aimbot' jest nienamiejscu :| gracz kt?ry dosta? bana za mikro 'SEBA' dosta? jednego na 5 minut potem znowu dosta? za u?ywanie, ale powinien da? max 1h bana. C?? legalizer mia? ju? ostrze?enie od Transa teraz chyba b?dzie nast?pne. |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
HetmaN
aKa.! MusiC?!

Informacje
Pomógł: 15 razy Wiek: 28 Dołączył: 24 Kwi 2011 Posty: 2237 Piwa: 28/3 Skąd: Bia?a Podlaska
|
Wysłany: 2011-08-10, 12:59
|
|
|
Ale wy nie rozumiecie...
Legalizer wejdzie na serwer raz na dzie? i zobaczy ?e ja jestem to odrazu robi mi ssy i daje perma... Zawsze tak jest... Dzisiaj weszed? Legalizer i zobaczy?em ?e gra? i w kogo? perfidnie skanowa? to ja odrazu robie mu ssy i daje perma z powodem wrzuc ssy a po chwili ja dostaje bana od niego na 30 minut AIMBOT. Dal mi na 30 minut dlatego gdy? on nie zd??y? da? na wi?cej bo ja mu da?em... Narazie jak widze to nie wrzuci? ssy. Zobaczycie go odrazu dajcie mu perma za aktywnego...
Zapewne Legalizer robi tak bo ju? niechce tu gra? i wszystkich banuje...
A da? bana za mikro na 1 dzien to jest BEZ KOMENTARZA |
_________________ Prywatne wiadomo?ci
* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.
Kontaktuj?c si? ze mn?
* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.
INNE
* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".
 |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-10, 21:21
|
|
|
Kiedy by?oo wcze?niej kilka ban?w za Mikro to mo?e da? nawet na 7 dni je?eli sytuacja si? nagminnie powtarza , A co do SS`?w to zapewne da? je Jertihowi na GG lub wstawi na forum , A jest do?wiadczonym graczem , mo?e i jako admin nie jest Najlepszy ale na czitach si? zna dlatego miedzy innymi ma Admina, porozmawiam z nim powa?nie i zobaczymy czy to co? da ale Jak jestem J@ to Legal nie straci Admina , chyba ,?? faktycznie zacznie przegina? ... HetmaN ban mino? wi?c ZAMYKAM a skarg? edytuje
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-10-23, 11:21 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Tr@nsporteR |
|