Autor |
Wiadomość |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-07-04, 19:57 Tr@nsfeR oraz Nie! :D
|
|
|
Link do demka, gdzie zar?wno Transfer jak i Nie maja aima na jeden przycisk :) Transfer zosta? nagrany na westwood, niestety nie zbanowa?em go :( A nie zosta? nagrany na Rats, da?em mu bana na zawsze jako pow?d podaj?c "czitujesz". Tak?e je?li jaki? admin zobaczy Transfera na serwerze to prosz? da? mu bana :)
Link do demka obydwu graczy:
http://www.speedyshare.co...nsfer_i_Nie.rar
Enjoy It ! :)
PS. Mia?em nick Babcia Zosia, ?eby nie wiedzieli od razu, ?e jestem adminem (dopiero po wpisaniu /admin by?o wiadomo), gracze grali na nonsteam'ie. |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Tr@nsfeR
Przyjaciel

Informacje
Wiek: 29 Dołączył: 04 Lip 2011 Posty: 22 Skąd: Pielgrzymka CitY
|
Wysłany: 2011-07-04, 21:32
|
|
|
Witam. Po 1 chcia? bym powiedzie? ?e na Transfer.dem nic nie wida? ja mia?em wtedy
Troszke skilla , farta ,Celownik w awp ,skiny jak z GTA (kuzyn poleci?) http://www.speedyshare.co...7830/models.rar wypakowa? do cstrike to i do cstrike_polish(chyba ?e nie macie to nie trzeba) to nie s? ?adne skrypty , czity czy co? tam to poprostu pomaga w jaki? sposub jest tam fajne awp bo masz celownik BARDZO POMAGA! to nie jest ?aden czit sami sie przekonajcie . A co do dema 1 runda nice bania a 3 po prostu FART pare frag?w i ju? skarga a na rast zagra?em 4 rundy w tym staty 4na5 bo co? mi nie sz?o a ty jako admin POWINIENE? ZBANOWA? TEGO NIE A MI SS ZROBI?!!
Bo ty troche nie ogarniasz! i podaj mi przyczyne tego czemu maj? mnie zbanowa?.
Ps. Ustaw se celownik small(ma?y) grafike 1024x768 wtedy masz malutki celownik i dobra celno?? pozdrawiam
Tr@nsfeR |
_________________ Sory za b?edy ortograficzne.
T?pi? cziter?w !!!
 |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-07-04, 22:28
|
|
|
Nie o?mieszaj si?, wszystko wida? -.- Najlepiej powiedzie?, ?e to czysty fart. |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Tr@nsfeR
Przyjaciel

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-04, 22:38
|
|
|
To jest Fart 3 raz tak mi sie zdarzy?o a gram 2lata w cs ;> A wejd? na strone hs.pl daj counterStrike1.6 i zobacz na ich celno?? ja sie poprzez co? takiego szkole:> szybko?? czwicze teraz i rozgladanie sie po mapie i troche nad celno?ci? musz? popracowa?.
Pozdrawiam Tr@nsfeR |
T?pi? cziter?w !!!
 |
|
|
|
 |
Stan3r

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 158 Otrzymał 2 piw(a)
|
Wysłany: 2011-07-04, 22:45
|
|
|
co do nie zgodze sie za mial aima ale transfer ?!?!!?
zwykly fart
szkoda ze nie nagrales dlyzszego tego demka i nie zrobiles ssow. . .
poza tym mysle ze J@ by nie czitowal |
|
 |
Tr@nsfeR
Przyjaciel

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-04, 22:50
|
|
|
Ja nie czituje. moim zdaniem mog?e? zrobi? ss'y ja czekam na Moderator?w , Junior Admina i H@ . i mia?em robione ss'y dzi? link: http://cs-zaborze.pl/viewtopic.php?t=11697 |
T?pi? cziter?w !!!
 |
Ostatnio zmieniony przez Tr@nsfeR 2011-07-04, 22:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Tr@nsfeR
Przyjaciel

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-04, 22:54
|
|
|
Ale gdzie ty widzisz wh u mnie jak masz s?uchawki to us?yszysz wszystko tam jak w domku by? zobacz po strza?ach jak lecia?y to wszystko wida? i s?ycha?. A i jeszcze 1 JA NIE CZITUJE a tak wgl to czemu ss nie robi?e? mi jak adminem jeste? a ja do cb pisa?em ?eby? wywali? kolesia. |
T?pi? cziter?w !!!
 |
Ostatnio zmieniony przez Tr@nsfeR 2011-07-04, 22:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Tr@nsfeR
Przyjaciel

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-04, 23:00
|
|
|
AIM ja? teraz ?e? walno?. to by? czysty fart ta 1 bania ja sie cieszylem bo mnie lag?o wtedy mnie ciagle laguje wiec widzisz jak ja steruje! lagersko ale przynajmniej zabijam. I ja nie mam aima bo aima ma sie na g?ow? lub na t??w a ja mam na rece nogi g?ow? t?ow a to nie aim tylko czysta gra troche zlagowana ale czysta! bo czsem w banie strzele a czasem w t??w , r?k? , nog? . Ja nie wiem ale jak ty oceniasz moj? gr? jako aimbot to dzi?kuje za komplement bo gram bez czit?w a tu niby aim? xD <lol> |
T?pi? cziter?w !!!
 |
|
|
|
 |
Stan3r

Informacje
Pomógł: 1 raz Dołączył: 30 Cze 2011 Posty: 158 Otrzymał 2 piw(a)
|
Wysłany: 2011-07-05, 08:05
|
|
|
dobra transfer nie spamoj bo juz w pieciu postach napisales ze
Tr@nsfeR napisał/a: | I ja nie mam aima |
poczekaj na wypowiedzi innych. . .
poza tym z wlasnego doswiadczenia wiem ze gdy cziter uzywal hackow to mimo wszystko chce sie wymigac z tego i jak dziecko prosi o uniewinninie tak jak wlasnie to TY teraz robisz. . . |
|
|
|
 |
#MasteR

Informacje
Wiek: 33 Dołączył: 21 Cze 2011 Posty: 30 Skąd: W?adys?awowo
|
Wysłany: 2011-07-05, 15:32
|
|
|
Moim zdaniem aim' a nie ma , ale wydaje mi si? ?e wh wida?. |
_________________ Masz spraw? , pisz na PW ! : )
ReNeGaDe |
|
|
|
 |
Zymek

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-06, 04:00
|
|
|
Jak dla mnie odpa?. Transporter , Nie" tak samo...
Zymek pi?kne hedy wali?e? :D hah |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-06, 04:24
|
|
|
Wi?c tak u Tr@nsfeR`a wida? wh , z?aszcza z t? akcj? z AWP bo wcze?niej w??czy? celownik ni? co kolwiek by?o wida? a Nie!:D to ewidentny AIM , nie do?c ,?e cel mu lata to jeszcze same banie wali ruszaj?c myszk? jakby mia? perkinsona(dr?? r?ce) ....I prosz? nie myli? jego ze mn? , bo to dwa r??ne nicki poprostu skopiowa? sobie od mojego i tyle |
|
|
|
 |
Tr@nsfeR
Przyjaciel

Informacje
|
|
|
|