|
Oficjalny Banner Sieci -->
www.Cs-Zaborze.pl |
Autor |
Wiadomość |
Pedro

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 16:22 Co ty razem?
|
|
|
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez Carpe Diem
[AMXBANS] Zostalo Ci 9 godzin , 59 minut i 14 sekund do konca bana.
[AMXBANS] Zbanowany nick : Pchela
[AMXBANS] Przyczyna : ' Mario +Ucieczka przed banem '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoursite.com
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 195.117.67.163 '
[AMXBANS] ========================================
Ostatnio da?e? mi bana za mario, teraz o co ci chodzi? :| Nie rozumiem Ci?. Jaka ucieczka? Jakie mario? A i nie zamykaj tematu, kiedy si? wypowiesz - dobrze? :) |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-31, 16:33
|
|
|
Dobrze. Wyja?nimy sobie to tu. A wi?c.:
Przedwczoraj lecia?a mapa "surf_water_run" na, kt?rej jak nie ma admina panuje chaos i ka?dy bije gdzie chce a Ty by?e? jednym z tych delikwent?w. :)
Gdy zobaczy?e?, ?e gracze dostaj? "czw?reczki" uciek?e? a daje sobie r?k? uci??, ?e by?e? wtedy i zabija?e?. ;]
Gdy zobaczy?e?, ?e wchodz? na serwa wychodzi?e? bardzo szybko a gdy wchodzi?e? i zobaczy?e?, ?e siedz? to wychodzi?e?. ;]
Kaza?em da? Ci "dyszk?" Mararowi na moj? odpowiedzialno??, ale Ty my?la?e?, ?e ja zapomnia?em i dzi? wszed?e? na serwa a tu zo0nk, bo Carpe ma dobra pami?? do nick?w a szczeg?lnie do tych, kt?re ?ami? zasady. ;]
Jeszcze jakie? si? |
|
|
|
 |
Pedro

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 16:56
|
|
|
Jestem sobie da? r?k? uci??, ?e nie zabija?em ;]
Jestem sobie da? r?k? uci??, ?e na Water_run'ie nie ma Mario, a GR gdzie mo?na bi? jak sie spadnie z wentylatora. ;]
Graczem akurat jestem raczej uczciwym - no chyba, ?e kto? zaczyna i nie reaguje. I w og?le. Masz jakie? dowody, ?e niby bi?em gdzie chce? Czy tylko pami??, "bo tak s?dze i ju?"? Jakie? si?
E: Jeszcze to by?o 2 dni temu. Mo?e ju? miesi?c odrazu, albo ile? |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:12
|
|
|
A cz?owieku mo?esz sobie obcina? co chcesz ja wiem swoje. UnBana nie dostaniesz, bo grasz bez zasad. I nie chodzi?o o to, ?e w GR zabija?e?, ale wy?apa?em od Ciebie bu?k? ze Scouta na respie, wi?c co? chyba jest nie tak nie s?dzisz? |
|
|
|
 |
Pedro

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-31, 17:47
|
|
|
Teraz to chyba zmy?lasz.
1) Gram bez zasad? Raczysz ?artowa?...:)
2) Ja ze scouta na respie? Pierwsze s?ysze. No chyba, ?e masz co? na potwierdzenie swoich s??w, to odszczekuje wszystko!
3)Czyli tak jak si? spodziewa?em "Jest tak jak m?wie, moja racja jest mojsza, bo tak i ju?!" Jak zwykle. Dobra jeste? adminem wiesz lepiej, nast?pnym razem daj ka?demu graczowi po banie na tydzie?, ok? :) |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-31, 18:21
|
|
|
Ka?dy kto ?ama? zasady dosta? bana a Ty dosta?e? na 10 godzin, bo uciek?e?. ;]
UnBana nie b?dzie, wi?c Zamykam
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Copyright 2010 by www.cs-zaborze.pl
|
Designed: ProGraphic93.deviantart.com Encoded: zagi.pl
| |
|