Autor |
Wiadomość |
kurpiesiowsky
no? p?acz

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-02, 20:00 sKARGA NA CREATIVA !
|
|
|
Co to jest za ciul za przeproszeniem to chyba matka boska tego nie pojmie . przed chwila byla sytuacja ze gracz o nicku Shad. mnie wyzywal i jakis inny sie do niego dolaczyl aj im odpowiedzialem Shad sie zbulewrsowa? i zaczal mnei ciskac ja jako admin przeklinam na serwie ale nie wyzywam graczy z pyle powodu zaraz patrze Creative wchodzi i banuje jakiegos kolesia bez powodu w tytule Ja ci mowilem zebys uwazal jak go nie bylo na serwie od 30 min to jest cos nei tak ale to jest jeszcze nic . dalemtemu shadowi bana na 15 min on skonfil creativovi i on mnie rowniez zbanowal kiedy jest tak uchawlone ze adminow nie mozna banwoac to chyba cos nei teges ja mysle ze moje zachowanie czasami ejst karygodne a ale na admina o nicku creative jest tyle skarg ze glowa mala i powinnien on miec zawieszenie tu wrzucam ss ze Shad wzywa kumpli zeby na mnei skargi skladali a tu ze creative mnie zbanowal ; http://www.speedyshare.co...722/creativ.jpg
http://www.speedyshare.com/files/29688739/shad.jpg |
|
|
|
 |
CrEaTiVees
CreaTive

Informacje
Pomógł: 2 razy Dołączył: 18 Kwi 2011 Posty: 240 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Sztutowo
|
Wysłany: 2011-08-02, 20:04
|
|
|
Kurpies, wyzywales chyba wszystkich graczy na serverze oraz mnie, to ze masz admina nie wyklucza cie od nieprzestrzegania regulaminu. Na HLTV wszystko widac, wystarczy sprawdzic. |
_________________ Masz problem? Widzisz CZITERA na serverze PaintBall,JailBreak lub ktos nie przestrzega zasad? Pisz na PW lub GG: 32620935 postaram sie pom?c ;)
 |
|
|
|
 |
kurpiesiowsky
no? p?acz

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-02, 20:11
|
|
|
ahahhahahahah wszystkich Nie przeklinam jestem kulturalny. zaraz ci wypierdole tylko bym cie spotkal buahahah wszystkich : ) |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-08-02, 20:40
|
|
|
Cytat: | kiedy jest tak uchawlone ze adminow nie mozna banwoac |
Jak jest potrzeba admina mo?na zbanowa?
Cytat: | ahahhahahahah wszystkich Nie przeklinam jestem kulturalny. |
Cytat: | zaraz ci wypierdole |
Co? tu chyba nie gra ???
Dosta?e? bana "obra?asz graczy" I ja my?l? ?e ban by? s?uszny gdy? nie raz widz? jak przeklinasz mo?e nie zawsze wyzywasz ale to robisz ;) |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
kurpiesiowsky
no? p?acz

Informacje
|
Wysłany: 2011-08-02, 20:53
|
|
|
Gz dla kogos kto mi posta zmienil ze napisalem ejstem kulturalny ; ) |
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-08-02, 21:06
|
|
|
M?j informator potwierdzi? wersj? CreatiVe i Feam`a , tak wi?c ban by? s?uszny , bo Admin mo?e zbanowa? Admina je?li jest to konieczne tak jak w tym przypadku .A co do zachowania Admina to porozmawiam z nim i my?l? ,?e si? poprawi ZAMYKAM
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-10-23, 11:21 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Tr@nsporteR |
|