Autor |
Wiadomość |
hawk09

Informacje
|
Wysłany: 2011-07-24, 10:01 Skarga na Every od zimsona
|
|
|
tak po pierwsze admin takiej kategori jak on niemoze banowac adminow
po 3 ja mu zrobilem ssy z tego powodu ze niegdy mu tak dobrze nieszlo ja na inf i to mnie zaciekawilo a on w ramach odwetu zrobil mi ssy specialnie moim zdaniem dzieci niepowinny posiadac adminow!!!!!!! |
|
|
|
 |
Carpe Diem [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-24, 11:02
|
|
|
Zastosuj si? do wzoru.:
Kod: |
Wpis z konsoli!:
Mapa :
O Kt?rej Godzinie :
Opis sytuacji!:
Dowody:
|
I u?yj opcji edytuj. |
|
|
|
 |
Hladysz
Pomagam.

Informacje
Pomógł: 2 razy Wiek: 34 Dołączył: 21 Cze 2010 Posty: 475 Piwa: 13/10 Skąd: Zgorzelec
|
Wysłany: 2011-07-24, 11:06
|
|
|
Je?li m?wisz prawd?, a tak zak?adam, to Every powinien dosta? co najmniej ostrze?enie za szczeniackie zachowanie :) |
_________________ Gość, opcja EDYTUJ to fajna funkcja i nic nie boli!
Gość, masz problem, pisz:
GG: 8257803
Steam: hladysz
lub PW
 |
|
|
|
 |
Feam
Masz problem ? Pisz

Informacje
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 38 razy Dołączył: 27 Sty 2011 Posty: 1801 Piwa: 45/6 Skąd: Sztum
|
Wysłany: 2011-07-24, 11:42
|
|
|
No nie bardzo bo inni admini robi? mi ssy wi?c ja te? mam prawo poza tym gracze pisali mi na u@ i na say nie ca?y czas ale czasami ten zimson co? ma ... Kolejny admin NonSteam ;^^ Mia?em prawo ci? sprawdzi? to ?e masz admina nie znaczy ?e masz imunited. I ja ci si? nie odzwierciela?em ?e ty mi zrobi?e? ssy to ja te?. Pozdro ^^
Edit:
Patrz do kogo m?wisz s?owo "dzieci" jest nie na miejscu.
Edit 2:
Ile ty masz lat po twoim g?osie za???my +15. Po takim wieku oczekujemy ju? czego? wi?cej. Po?wicz troch? przed s?ownikiem i poczytaj na forum i udzielaj si? raz na 2 dni bo taki obowi?zek admina. Jak sk?adasz skargi zastosuj si? do wzoru ;) |
_________________ Pomog?em ? Postaw PIWO
 |
|
|
|
 |
Nirr3 [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-24, 17:05
|
|
|
Feam , to ze ma ns nie czyni go gorszym , o ile wiesz na steam jest tyle samo cheatow co na ns ...
Zimson co do ciebie , ma ci prawo zrobic ssy i tym bardziej dac bana jak jest to potrzebne , biegal bys na wh lub aimie i nie ma na to zwracac uwagi , daj ss'y do dzialu Screeny i tyle.
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-10-23, 11:20 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: Tr@nsporteR |
|