| Autor |
Wiadomość |
Shift
Masz problem? Pisz

Informacje
Pomógł: 7 razy Wiek: 29 Dołączył: 12 Gru 2010 Posty: 752 Piwa: 15/2 Skąd: Legionowo
|
Wysłany: 2011-07-01, 10:09 Skarga na Raintek
|
|
|
Wpis z konsoli!:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zbanowany przez Raintek
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Przyczyna: 'Reklamowanie/SPAM'
[AMXBANS] Czas: 'permanentnie'
[AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:41710937'
[AMXBANS] Twoje IP: '79.163.21.19'
[AMXBANS] ===============================================
[ERS] Say /roundsound to enable or disable the end round sounds for you.
[ERS] Say /roundsound to enable or disable the end round sounds for you.
K4RamBa Xd : :P
Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole.
Kicked : Masz BANA. Spra
Mapa : de_kabul
O Kt?rej Godzinie :11;00
Opis sytuacji!: Gramy sobie , a admin raintek do mnie dac ci perma? juz jednemu wczoraj da?em , potem wys?a?em 2 razy link do naszego forum do tematu ?eby sie gracze wypowiedzieli w sprawie Carpe ,a on perm ;/
Dowody:mo?e gracze na serwie , zobaczymy mo?e kto? sie wypowie.
@@ edit : Raintek , wysy?a?em to conajmniej 3 razy na 1 minute. |
| Ostatnio zmieniony przez Shift 2011-07-01, 10:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Jimmy [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-01, 10:26
|
|
|
Jakie dwa razy ?! Dowody niech gracze powiedz?.
Spamowa?e? a wr?cz floodowa?e? say . Z 30 razy napisa?e? link do forum z tre?ci? wypowiada? si? w sprawie carpe. Buntujesz ca?y serwer przeciwko niemu. Ca?y czas tylko na jego niekorzy??. Co to w og?le ma by??! Tak si? zachowuje admin?! Przepraszam ale powinien mie? bana za spam na tydzie? a odebra? mu adma za z?e zachowanie.
Co do samej rozmowy jak sam napisa?e? : R: "da? ci perma". Hahaha, by?o " Shift chcesz bana za spam i buntowanie graczY?" Nie zatrzyma?e? si? , pisa?e? dalej to masz.
Prosz? graczy o wypowied?. Ja w ka?dym b?d? razie nie pozwol? ?eby ktokolwiek kogo? obra?a? i buntowa? ludzi przeciwko jemu w mojej obecno?ci! |
|
|
|
 |
Tr@nsporteR
Pomocna D?o?

Informacje
Pomógł: 16 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2010 Posty: 1311 Piwa: 7/1 Skąd: Ksi?? Wlkp
|
|
|
|
 |
Niespodzianka [Usunięty]
|
Wysłany: 2011-07-01, 14:18
|
|
|
| Jimmy, ma admina bo si? troszk? pomyli?em nie doczyta?em:-) . Wracaj?c do sprawy Shift twoje zachowanie jest karygodne ,najgorszemu wrogowi bym tak nie zrobi? i poderzewam ,?e nie tylko ja , swoj? postaw? pokaza?e? ,?? je?eli co? ci si? nie podoba to tego nie przedyskutujesz tylko odrazu buntujesz wszystkich , za chwile mo?e b?dziesz buntowa? graczy przeciwko komu? kto ma wiekszy lvl ni? ty ?! Podsumuj?c ca?? spraw? to Stabi nie ma tego za darmo /... A ty Shift. tracisz admina... ... ZAMYKAM
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-12-23, 19:07 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został Przesunięty przez: HetmaN |
|