ostatnio grajac na wakacjach szukam fajnych serwow przez wyszukiwarke ....
i uwielbiam diablomod
gran na volta sq pl wbity 125 lvl no i ostatnio tez znalazlem ten serwer ale nigdy nie moglem wejsc bo byl full pelny
chwile temu kurat byl slot gdy wlaczylem cs wiec postanowilem wejsc na ten serwer , pogralem z 3 min i dostalem banika
dzieci neo (bo inaczej ich nazwac nie mozna "dar?y sie " przez mikro ze mam aima i w ogole) no i wpadl admin i odrazu dal mi perma nie wchodzac na specta ani nie robiac mi screnow ani krecac demka
jest to nie kompetencja admina ktory banuje sugerujac sie dziecmi 12-13 lat ;////
jakis malo doswiadczony gracz (czyt. NOOOB) krzyczal i plakal przez mikro ze strzelilem mu iles tam HS - no i co z tego, gram duzo na DM i wiem gdzie celowac
tacy sa najgorsi nie dosc ze dzieci do bezg?owia i interpowcy
a jak juz ktos zaczal krzyczec to zaraz poszedl sznureczek i inni zaczeli oskarzac
choc nie gralem jakos dobrze bo bylem wtrakcie rozdawania statystyk
przez to serwer moze nie tyle co traci graczy ale w jakims stopniu psuje sobie renome i sprawia ze niektorzy nie beda juz grac
dlaczego ??
bo ja chce grac na tym serwerku bo pierwszy raz sie spotkalem z high exp -- moglbym to olac i grac ggdzie indziej ale chce tuuuuutajj...
PS. jakby mogl ktos napisac jakies info o klasie zaborca bo wpisujac /klasy nie ma o niej info
info o banie
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Zostales zbanowany przez ( + ) SIK.DawCioS ( + )
[AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze!
[AMXBANS] Zbanowany nick : SmaLL
[AMXBANS] Przyczyna : ' Aimbot '
[AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Cs-Zaborze.pl
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 17016754 '
[AMXBANS] Twoje IP : ' 79.191.12.161 '
[AMXBANS] ==========================
prosze o szybka odpowiedz ....
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
nie zamierzam Ciebie obrazac bo to nie ma sensu bo H@ sie beda denerwowac ale uwazam ze na adma nie sie nadajesz---albo nigdy nie grales na porzadnym serwie albo jestes tak leniwy i zapatrzony w siebie ze ciezko ci wejsc na specta albo zrobic screeny/demko
zal mi Ciebie koles ^^
nie uwazam sie za cwaniaka ale jak jestes gotow mozemy ESL zagrac
pisz na PM jak jestes chetny lub w tym temaciku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum