www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-06-10, 00:29   

No c?? zdarza si?. Bardzo dzi?kuje Wam za pomoc. Prosz? o zamek chyba, ?e ktos ma co? jeszcze do dodania. ;)

Niespodzianka
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-06-10, 00:59   

Hmm . Mo?esz si? odwo?a? do allegro wchodzisz

Moje Allegro/Moje Zakupy/Spory transakcyjne / Nowy sp?r dalej jedziesz wed?ug instrukcji a jako pow?d wybierz Brak Towaru Po Wp?acie :mrgreen:

Chyba ,?e wys?a? ci maila z CD-Key przez Allegro a je?li nie to patrz tu :

*Ten e-mail zosta? wys?any przez U?ytkownika za pomoc? serwisu Allegro.pl. Odpowied? na ten e-mail zostanie wys?ana do autora listu, a nie do serwisu Allegro.pl.
*Przypominamy, ?e wysy?anie spamu (niechcianych e-maili o komercyjnym charakterze) oraz udzia? w transakcji kupna/sprzeda?y przedmiotu poza Allegro ("poza aukcj?") jest niezgodne z naszymi zasadami ( Regulamin ).
Transakcje "poza aukcj?" nie s? bezpieczne i nie daj? mo?liwo?ci wystawienia komentarza kontrahentowi oraz skorzystania z Programu Ochrony Kupuj?cych.

Jak sensownie opiszesz itd. to kas? ci zwr?c? :-) te? tak zrobi?em z kolesiem od kluczy Steama :mrgreen: i wygra?em bo kod mi wys?a? przez GG heh . Spr?bowa? nie zaszkodzi dobrze by by?o ,?eby? zrobi? zdj jakiego? dowodu ,?e robi?e?przelew lub wysy?a?e? SMS itd. i tam doda? . :-) 3mam kciuki

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-06-10, 07:10   

Dobra temat obraz troch? inna tematyk?, ale co tam.
Nie mam konta a allegro a tre?? i nr do sms mam z aukcji, wi?c nie wiem czy to wypali. CD- Key steam wys?a? mi na gg. A tak og?lnie to te 17 z? mnie nie zbawi, wi?c nie wiem czy b?d? si? bawi? w te "Spory Transakcyjne", ale bardzo dzi?kuje za pomoc.

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-06-10, 11:02   

carpe ja tam bym sie klocil bo nic innego w swiecie bardziej nie lubie robic niz gnebic ludzi, a tak odchodzac od tematu nie kazdy kto ma konto na allegro niech temu kolesiowi napisze negatywy zeby nie mogl oszukac wiecej ludu.

Postaw piwo autorowi tego posta

Jimmy
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-06-10, 12:51   

Psycho nie wiem czemu nie chcesz przyj?? do wiadomo?ci tego ,?e pope?ni? on przest?pstwa!

Aukcja by?a wystawiona prawid?owo, je?eli towar jest zgodny z opisem a pr?bujesz wymusi? co? innego , doprowadzicie do tego ,?e allegro dobierze ci si? do "dupy".

Do tego sprzeda? kont steam jest jak najbardziej legalna. W czasie kiedy nabywasz klucz otrzymujesz te? prawa dotycz?ce tego ,?e jest to twoja w?asno?? i mo?esz z ni? robi? co chcesz! ?adne prawo , ani urz?d UoKiK nic z tym nie zrobi.
Dzia?a zgodnie z prawem i tyle!

Niespodzianka
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-06-11, 00:32   

W?a?nie dlatego radz? upi? steam z oryginaln? p?yt? :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi