Dok?adnie H@ zobacz ilu ludzi jest za odebraniem admina . To znaczy ze im sie nie podoba taki czlowiek odpowiedzialny za te serwer. Popieram SpX on i chyba 2 innych admin oganiaja tylko surfa . A SpX siedzi na nim prawie caly dzien aby lepiej sie gralo gracza
A wi?c tak:
-LuceK nie ogarnia mo?e dlatego bo wszyscy drzecie japy przez mikro.?
-Dla mnie to zajebisty go?ci.
-Tak jak ju? si? wcze?niej powiedzia?am
Psycho ty pewnie tylko dlatego za?o?y?e? konto na forum ?eby sobie co? powymy?la? na Lucka bo pewnie nie przypad? ci do gustu.:)
1. nie grasz na surfie wiec sie nie odzywaj :)
2. nikt nie d?e japy haha i przez to sie nie ogarnia serwera (haha ale dobry kawal xD)
3. Jak tak lubisz LuckA to idz sie z nim umow ,ale powiem ci jedno nie nadaje sie na admina.
A to ze kaske dzieciak przelewa bo ma bogatych starych to tylko swiadczy o tym ze chce aby go lubiano za forse . Mysli ze nic mu nie mozna robic bo H@ sie wstawi za niego za kase.
A natali sory ze tak naskoczylem ale zobacz ilu graczy mnie popiera. Nie miej mi za zle ale naprade trzeba to juz zmienic :)
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku
Wiek: 1 Dołączył: 02.08.2009 Posty: Skąd: Z Cs-Zaborze.PL
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum