matiz , co z tego ze wydrukuje sobie komendy i sie w koncu nauczy amxa
jak nie potrafi sie zachowac , wszyscy na serwie widza ze kupil admina zeby poszpanowac sie przed kolegami , bo nie ma o tym zielonego pojecia ,
najlepsza droga do dobrego adminowania
1 staz w csa obserwacja innych adminow
2 znajomosc amxa
3 znajomosc regulaminu / zasad serwera
4 wysoka kultura osobista
5 uzywanie mozgu
6 umiec rozpoznac kazdy z dostepnych cheatow/dopalaczy/konfiguracje
polo nie posiada zadnego z wyzej wymienionych
i ja sie z nim szczypac nie bede , jeszcze raz zobacze jak naduzywasz mikro ban 1h i kwestionujesz moje decyzje (sluszne ) leci ban na tydzien
jestem online 10 godzin dziennie takze zmienne ip nie pomoze ,
ja sie z Toba szczypac nie bede
miala byc jeszcze jedna skarga i jertih mial ci zdjac adma , sa kolejne i jakos nie widze postepu
edit
jest dosyc ogarnietych adminow znajacych sie na rzeczy do pilnowania serwera
miszcz
lee
yogi
grzybek
ja
no i jezeli sie nie myle to fesorek
oj polo , wez sie lepiej zajmij lekcjami albo przygotowaniami do testu dla 6ych klas
pisanie postow ci nie wychodzi , dlaczego piszesz skargi za innych ?
skoro dostalby bana nieslusznie to by napisal skarge , dobrze wie za co dostal bana bo 2 razy mu mowilem
ogarnij sie dzieciaku i nie rozsmieszaj ludzi swoim zalosnym zachowaniem na ktorego wytlumaczenie nie posiadasz zadnych argumentow
nie zauwazyles ze tylko piszesz na mnie skargi ? ( ktore i tak nie maja sensu )
pozwol ze odpowiem za ciebie : piszesz na mnie skargi bo zaczalem temat ( skarga na ciebie ) i ludzie przyznaja mi racje ?
albo udajesz , ze tego nie widzisz albo serio jest z Toba cos nie tak...
edit
nawet twoj kolega co mieszka obok ciebie lordi ( ktory zlozyl na mnie skarge , pewnie go o to prosiles )
powiedzial dzis "chio dobrze ogarniasz serwer" jak nie wierzysz to sie go zapytaj xD
znasz takie przyslowie pilnuj siebie bedziesz w niebie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum