www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
SpX

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 16:01   Skarga na Piernik

Wpis z konsoli!:

BUILD 4617 SERVER (0 CRC)
Server # 84
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You are Banned from this server!
[AMXBANS] You have 9 godzin , 57 minut i 4 sekund left on your ban.
[AMXBANS] Banned nick : SpX
[AMXBANS] Reason : ' Pa : ) '
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.yoursite.com
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 34829631 '
[AMXBANS] Your IP : ' 83.5.223.114 '
[AMXBANS] ===============================================
Kicked by Console: Masz BANA. Sprawdz konsole.
Kicked : Masz BANA. Sprawdz console

Mapa :surf_green3
O Kt?rej Godzinie : 15:30
Opis sytuacji!: Gramy mape i wchodzi jakis admin o nicku Piernik (Dowiedzialem sie pozniej ze to admin Lucek) Gramy troche i gracz psyczho dostal bana na 4 h za bicie z respa. Dalem odrazu graczowi ub bo stwierdzilem ze to za dluga jak za cos takiego i chcialem dac na godzine. Po chwili Admin Jestem Komputerowy dal bana "Piernikow" aby sie ogarnal . A Lucek czyli Piernik wbija i banuje mnie na 10 godzin powod PA . Co to ma byc . To jest dziecko posluchajcie gnoja przez mikro . I on jeszcze chce miec J@ bez przesady.
Prosze o zabranie admina i nie dawanie nigdy wiecej . Duzo rgaczy moze potwierdzic ze to dziecko i nie ogar totalny.

Dowody: Oto jest ss z steam mojej rozmowy z panem Luckiem :

SpX Kto gra nocke lub mix ???: Ej Lucek daj mi ub bo jakis frajer mnie zbanowal za nic
Lucek: Ale poco dawales mu ub ?
SpX Kto gra nocke lub mix ???: No bo 4 h za mikro ?
LuceK: Jakie mikro dostal za walenie z respa
SpX Kto gra nocke lub mix ???: Aha to nei wiedzialem myslalem ze za mikro , to dasz ub ?
LuceK: nie
SpX Kto gra nocke lub mix ???: To ty mnie zbanowales , to ty byles ten Piernik ???
LuceK: Ja ci nie dalem bana za ub (swoim kolegom) ale za to ze obrazasz Wtorka i nie ogarniasz
SpX Kto gra nocke lub mix ???: dobra to ty sie pierdol dzieciaku
LuceK: haha nie placz ^^ za niedlugo bede mial tutaj J@ i wtedy zobaczymy

Po tej rozmowie zablokowalem kontakty z tym graczem. Prosze jeszcze raz H@ o zabranie admina dzieciakowi kt?ry si? w ten spos?b zachowuje. Da? mi bana na 10 godzin z powodem pa I napisal jeszcze ZE TO NIE ZA UB TYLKO ZA OBRAZANIE JEGO KOLEGI (nawaisem mowiac ja sie lubie z Wtorkiem i czesto obrazamy siebie dla jaj) I za to niby ???
I komu? takiemu chcecie dac J@ ? a nawet teraz ma admina ? Niech gracze os?dz? kogo wol? czy Lucka jeszcze w dodatku z J@ ? czy mnie jako admina bo jezeli on bedzie nadal tak bezprawnie to wszystko wyczynial to ja nie mam zamiaru dluzej ogarniac calego surfa .
Nawiasem mowiac bardzo wam go rozkrecilem i wymyslilem zmiany zeby lepiej sie gralo ( dzieki tez pomocy HsR , Admoo i wielu innych graczy) Za co wam bardzo dziekuje

Pozdrawiam SpX
Postaw piwo autorowi tego posta

Sztywny 

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 16:07   

SpX ma racje. lucek to dzieciak i nie powinien mie? admina

Vip 

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 16:12   Zgadzam sie

Zgadzam sie Lucek nie powinien miec admina

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-02-15, 16:13   

SpX wie co mowi ten lucek to kompletny nieogar i nie powinien moim zdaniem miec adma a SpX zrobil wiele rzeczy dla tego serwa.
Chcialem tez dodac ze gdy raz gralem na tym serwerze z nudow spytalem kto wg ludzi ktorzy wtedy tam grali jest najgorszym admem na tym serwerze wszyscy wskazali lucka...

Nigori 

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 16:18   

Sztywny:
Do??czy?: Dzisiaj 16:06
Sk?d: Jastrzebie-Zdr?j
Poziom: 1
HP: 1/18
Vip:
Do??czy?: Dzisiaj 16:06
Sk?d: ??d?e

HP: 1/18 (Dobry jeste? Widzewiak widzewiaka topi? no nie )
Psycho:
Do??czy?: Dzisiaj 16:09
Sk?d: W-Wa

HP: 1/18

Cala Czw?reczka
SpX Dosta?e? bana poniewa? Dawa?e? UB bez przyczyny.:)

[ Dodano: 2011-02-15, 16:20 ]
HaHa !!!
Oszust !! :)
Nie?le se pozmienia?e? . :)

Jertih 

Informacje
Otrzymał 12 piw(a)

Wysłany: 2011-02-15, 16:34   

Gdzie ten ss bo co? go nie widz? ?? skopiowana wiadomo?? to ?aden dow?d poniewa? mo?na sobie wszystko pozmienia? .
Je?eli potwierdzi si? ?e odbanowywa?e? graczy je?eli otrzyma? gracz bana od Admina, b?dzie kara .

Skarga odrzucona .

Admina straci? jedynie z tego powodu ?e zbanowa? admina (ale mo?e si? odwo?ywa?) .
Ostatnio zmieniony przez Jertih 2011-02-15, 16:35, w całości zmieniany 1 raz  

Nigori 

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 16:35   

http://img137.imageshack.us/i/surfgreen30006.png/
http://img401.imageshack.us/i/surfgreen0000.png/
http://img585.imageshack....terrun0000.png/ (Bawienie si? Adminem)
http://img714.imageshack....terrun0001.png/

[P]uszki[N] 

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 16:36   

Popieram SpX-a poniewaz Lucek jest nieogarem!
Jestem za zeby mu zabrali adma!
A on chce jeszcze H@ miec. (Hahahaha!!!!!)

SpX

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 18:21   

Jertih ja nie mam nic do cb ale ani razu nie by?e? na surfie i nie wiesz co si? dzieje i ile nad tym surfem robilem z innymi . Jertih to zadna sztuk przelac kase na serwa ale sztuka aby gracze zajmowali wszystkie sloty. A po zatym oto co to ma byc ? On mnie zbanowal na 10 goidz z powodem PA . A ty sie mnie czepiasz ze odbanowalem rgacza bo nie wiedzial ze na tej mapie nie wolno walic z respa i chcailem dac mu mniejszego bana ?! To chyba dobrze o mnie swiadczy ze dbam o graczy . Wiesz a ty luckowi nic a do mnie z kara wylatujesz. Spytaj sie graczy na serwerze kto jest dobry adminem jezeli wejdziesz . Spytaj sie ale nie przez jakies vote tylko poprostu zaufanym gracza i bez urazy ale wogole nigdy ciebie nie widzialem na surfie a prawie caly dzien tam spedzam . I co z tym ub dla mnie. Mam czekac 10 godzin bo mam bana z powodem : pa ? 10 godzin za sluszne ub bo chcialem dac mniejszego bana . No koment a ty nic

Miszcz 
Jedyny Sprawiedliwy

Informacje
Zaproszone osoby: 5
Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2011-02-15, 19:19   

Ostatnio nie wchodz? za cz?sto na surfa, ale odwiedzam ten serwer ju? d?u?szy czas i mniej wi?cej wiem, co i jak. Akurat SpX zapad? mi w pami?? jako jeden z najlepszych admin?w (razem z hsR'em). My?l?, ?e dobrze post?pi? odbanowuj?c gracza - w ko?cu nie mo?na od razu dawa? bana na 4 godziny komu?, kto nie zna regulaminu. Upomnienie w zupe?no?ci by wystarczy?o, a dopiero w przypadku dalszego ?amania zasad - ban.

A tak w wymienionym temacie Lucka, jako J@, pragn? zburzy? jego plany:
-Do??czy?: 11 stycze? 2011
-Nie widzia?em go na ?adnym serwerze, poza surfem

?miech na sali. :-D

4Move. 
C'Mon! ;

Informacje

Wysłany: 2011-02-15, 20:10   

Lucek we? si? nie poni?aj ju?... Jeste? nie ogarni?tym adminem, jak pisz? Ci na u@ albo przez micro Ci m?wi? ?e ten zabi? w klatce czy co? to ty nie dajesz bana... Jeste? jednym z najgorszych admin?w, jak ja bym mia? robi? SS-y gdy si? bawisz adminem to bym musia? chyba tutaj wklei? z 20 takich ss-?w;
Je?eli SpX odbanowa? kogo? to z jakiego? powodu, wi?c nie banuj innych admin?w, powiniene? wiedzie? ?e za tak zwane "Walenie z respa" to si? daje na max 2 godziny poniewa? nie zabi? nikogo -.- Jeste? zwyk?ym nie ogarem, wiele razy z Tob? gra?em ale nigdy nie widzia?em ?eby? ogarnia?, a na surfie ?migam troch? czasu... I si? chwalisz, ?e "B?d? mia? J@" za takie przechwa?ki nigdy nie powiniene? dosta? admina nawet.;
Do tego jeszcze do?o?y?e? bana koledze adminowi kt?ry odbanowa? gracza "bez powodu" a co mia? si? Ciebie prosi? o pozwolenie jak wielmo?nego pana? My?lisz ?e ty masz admina to jeste? "kr?lem i w?adc?" ? Je?eli kogo? odbanowa? to z jakiego? powodu a nie od razu bana dawa?.Zgadzam si? z koleg? wy?ej, powiniene? da? ostrze?enie poniewa? m?g? nie zna? regulaminu.;

Chcia?bym ?eby admin Lucek zosta? wydalony ze strefy Admin?w, poniewa? zachowuj? si? jak "W?adca" i przechwala si? czego on mie? nie mo?e ;>

Dzi?kuje za uwag? ;]
Ostatnio zmieniony przez 4Move. 2011-02-15, 20:13, w całości zmieniany 1 raz  

Nirr3 
Botek

Informacje
Otrzymał 1 piw(a)

Wysłany: 2011-02-15, 20:12   

LuceK twoje szanse na J@ sa minimalne ;] My?lisz, ?e jak wp?acisz pieni??ki na serwer to jestes fajny i wolno Ci wszystko tak? Hah..
Miszcz napisał/a:
?miech na sali.
Racja ;]
Miszcz napisał/a:
Ostatnio nie wchodz? za cz?sto na surfa, ale odwiedzam ten serwer ju? d?u?szy czas i mniej wi?cej wiem, co i jak. Akurat SpX zapad? mi w pami?? jako jeden z najlepszych admin?w (razem z hsR'em)

Dziekuj?, ?e zosta?em wymieniony z tych najlepszych ;]

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-02-15, 20:35   

Ja sie moge podczepic do tego co na gorze pisza bo jak gralem 1 raz z Luckiem (oczywiscie dowiedzialem sie ze jest admem)zobaczylem ze ktos z respa strzelal i ktos mu to powiedzial a on nic nie zrobil dla tego myslalem ze mozna....
A SpX jest naprawde jednym z najlepszych jak gralem 1 raz na surfie zlamalem w ciagu 5min kazda zasade a on mnie nie banowal tylko wytylumaczyl co moge a co nie, a co do lucka to nawet nie pofatygowal sie o to zeby mi powiedziec ze tak nie mozna tylko wlepil kare i to za duza z tego co widze.

Nigori 

Informacje

Wysłany: 2011-02-16, 15:19   

Ty chyba sobie ?artujesz SpX.?
Cytat:
A ty sie mnie czepiasz ze odbanowalem rgacza bo nie wiedzial ze na tej mapie nie wolno walic z respa.

A co mnie to obchodzi.?
Gracz gra od ponad 1 tyg.
Poza tym Jest specjalnie zrobiony regulamin,wi?c jak ktos wchodzi na serwa to powinien si? z nim zapoznac.
A ze mu sie nie chcialo czytac to ju? nie m?j problem. :)

SpX

Informacje

Wysłany: 2011-02-16, 16:06   

Niestety LuceK to tw?j problem . H@ je?eli nie chcesz straci? graczy musisz byc konsekwentny. Popatrz ilu graczy i ja ci odrazu mowie ze sa cenni , powiedzialo ze nie jest dobrym admiem a to ze daje kase to tylko swiadczy o waszym materializmie jezeli nic nie zrobicie a odbieranie flag nic nie da odebranie admina i zobacz ilu ludzi o tym opowiada

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2011-03-29, 16:53   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został Przesunięty przez: pSychoO.

Z pozdrowieniami,
Zespół Cs-Zaborze.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi