www.cs-zaborze.pl   |   najlepsze serwery dla najlepszych graczy Dzisiaj jest , roku
ZAPOMNIAŁEŚ HASŁA? KLIK

NIE MASZ JESZCZE KONTA?
ZAREJESTRUJ SIĘ
 Ogłoszenie 
Sponsorzy & Partnerzy
? Oficjalny Banner Sieci --> www.Cs-Zaborze.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Autor Wiadomość
Shift 
Masz problem? Pisz

Informacje
Piwa: 15/2

Wysłany: 2011-08-15, 04:13   Carpe . itp. Marar.

Wi?c tak wbijam o jakiej? 3;00 na surfa dobra zabawa po chwili dostaje kicka dobra 1 nieprzejmuje sie ,drugi , i tak ca?y czas, by? admin Carpe , marar i dwie osoby jakis kradziej ryzu i jakis kolega marara z kt?rym on gada? na skype . Po tych kickach co ci?gle dostawa?em, krece demko . Dobra wchodze na serwa i s?ysze urywki s??w Marara co? tam jest nas 4 poradzimy sobie z nim , potem co? marar ci?nie mi od szmat itp zaraz jego kolega . Carpe i reszta sie ?mieje , zamiast zareagowa? za obraze gracza poprzez administratora . To na tyle.

A carpe powiedz ?e tak nie by?o to co napisa?em wy?ej, potwierdz? to twoi koledzy a ty wraz z nimi to cie poprostu nadzwyczajnie wy?mieje .

Oto demko jak dostaje kicka . (ch?opaki maj? przy tym dobr? zabaw? ) jeszcze dam ss jak mnie marar zabi? w klatce jest tylko napis na g?rze jak mnie zabi? . Wiem mo?ecie mi niewierzy? .

Demo: http://www.speedyshare.co...qqqqqqqqqqq.dem

Ssy:http://imageshack.us/g/685/aaaaaaaaaaaaaaaxz.jpg/

O o.O zabi?em Marara na wierzy (Surf AKS) i co ?
http://imageshack.us/photo/my-images/28/marar.jpg/

slap z wie?y.
Ostatnio zmieniony przez Shift 2011-08-15, 22:27, w całości zmieniany 1 raz  
Postaw piwo autorowi tego posta

CrEaTiVees 
CreaTive

Informacje
Otrzymał 1 piw(a)

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 2011-08-15, 07:28   

Obejrzalem demko i wynika z niego ze admin "Marar" zachowuje sie karygodnie. Non stop wyzywal cie od "szmat" itp. Jezeli zabil cie w klatce,nie przez przypadek, tylko specialnie i kickal cie bez powodu to moim zdaniem admin powinien byc ODEBRANY. Admin nie jest to zabawy ale do pilnowania porzadku. To tylko moje zdanie.

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-08-15, 09:52   

Tak samo by?o wzoraj jak napisa?em skarge na nowego admina to
Capre odrazu si? wypowiada?e zabi?em w klatce ?e wyzywam wszystkich a takie co? nawet nie zasz?o a dosta?em bana na 4h... Tylko zobacze Marrara na serwerze dam mu odrazu bana za wyzwiska... I tak dalej.... Zapewne Capre jak co? tu napisze to napisze co? fa?szywego bo ju? go zapewne nam?wili.... Tak samo by?o woczoraj...
Koles kupi? admina jaki? sobien a niezna regulamina i pyta sie Cpare gdzie mo?na bi? a gdzie nie...:!

Dla mnie takie zachowanie jest karygodne....

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-08-15, 11:39   

I tu si? zdziwi? wszyscy, kt?rzy my?leli, ?e b?d? k?ama? na korzy?? MaraRa, Kradzieja i Pazuzena... A czemu nie b?d? k?ama?? Bo nie musz?! To zacznijmy od nowa.;
1) Nie dostawa?e? kick?w ode mnie ani od MaraRa. Pazuzen Ci m?wi?, ?e jeste? nonstop votowany a TY i tak my?lisz, ?e my Ci? kickowali?my.
2) To, nie MaraR m?wi?, ?e jest nas wielu tylko Pazuzen a to dlaczego? Bo grozisz skarg? na nas wszystkich
3) Potwierdzam MaraR wyzwa? go od Szmaty, bo si? troch? zagalopowa?. Wygl?da?o to tak.:
jakie tam wyzwiska, TY SZMATO a po 3 sekundach do niego "Ale bez tej szmaty"
4) ?mia?em si? z tego, ?e z nimi (Marar, Kradziej, Pazuzen) jest ?wietna zabawa i dlatego. ;**
5) Na serio na tym ss wida? jak Ci? zabi?... Ale ko zabi? Ci? i co zabola?o Ci? to?
Zaraz wpisa? killa...

A teraz ?mia?o mo?ecie nas wywali? z sieci, za to, ?e na Surfa wprowadzamy odrobin? humoru i zabawy. Wiele razy bawili?my si? w nocy gdy byli "sami swoi" w chowanego, ganianego i inne podobne zabawy i jako? nikt nigdy nie mia? nic przeciwko. Nawet Ci, kt?rzy weszli w trakcie zabawy si? z nami bawili. A? tu nagl? wielki madafakerski Szift przyszed? i si? spina nie wiadomo o co. Tak jak wcze?niej wspomnia?em banujcie nas lub co? tam, bo si? dobrze bawimy. Bez bicie si? przyznaj?, ?e w nocy z niedzieli na poniedzia?ek bi?em w klatce i innych niedozwolonych miejscach a to dlaczego? ?eby si? po?mia?. Ale nie po?mia? z tych, kt?rzy padaj? tylko razem z nimi. Wi?c je?li banujecie ludzi za ?wietn? zabaw? to pozdrawiam Carpe. ; ****

Teraz kilka wiadomo?ci, to Creativa i Hetmana

Creative.:
Wyzwa? go raz od SZMATY i 3 sekundach to wycofa?... "Admin nie jest do zabawy tylko do utrzymywania porz?dku" m?wi to facet, kt?remu je?li nie idzie przenosi si? do drugiego teamu...

Hetman.:
Sobien ma prawo si? mnie pyta? na ile bana da? i Ci? to nie powinno obchodzi?! Kapisz? Hetman nawet nie pr?buj go banowa?, bo ani dowod?w nie macie ani nic, ?e to w?a?nie on ?ama? zasady. Poczekamy na decyzj? w?adzy wy?szej i wtedy dopiero w pi?ciu polecimy. Je?li m?wisz, ?e pisz? fa?szywie to we? cz?owieku lepiej odejd? od komputera i znajd? sobie koleg?w... Oni nie musieli mnie do niczego namawia?, bo sam tego chce, bo by?em przy tym tak samo jak przy wczorajszej akcji jak Sobiena w Mario zabi?e?!!!

Prosz? o nie zamykanie tematu z racji tego, ?e ch?opaki (Marar, Kradziej i Pazuzen) b?d? si? chcieli z pewno?ci? wypowiedzie?!!!

Caama # WiOchA 

Informacje

Wysłany: 2011-08-15, 13:11   

Shift, Bo?e .... Nie wiem , chyba masz jakie? kompleksy , bo najwidoczniej , przejmujesz si? gr?. ;)
Poza tym , widz? ci? to zabola?o , jak MaraR wyzwa? ci? od "Szmaty".
Duu?o razy z ch?opakami gra?am w nocy i nigdy si? nie skar?y?am , bo to by? jedyny serwer , gdzie mo?na by?o si? po?mia? , i po nabija?. ;)

MaraR

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-08-15, 19:11   

Oj shifcik shifcik widze ?e bardzo ci? to zabola?o ://

Po 1. Musia?by? na skype / ts pogada? z nami i pos?ucha? jaka jest zabawa.
Po 2. To nie my (Carpe i ja) cie kickowali?my tylko gracze kt?rzy wiedz? ?e istnieje co? takiego jak komenda vote [cyferki] lecz ty zrzucasz ca?a wine na nas trudno jako? si? z tym pogodze ja si? nie obra?am przez jak?? gre wida? ?e ty nie masz ?ycia i w byle jakiej grze jest tzw. p?acz ;]
Po 3. Zabi?em cie poniewa? carpe sie zbanowa? przypadkowo i my?la?em ?e to on stoi w klatce i on zapewne ?mia? by si? z tego a nie pisa? skarge na forum (Wpisa?em odrazu kill'a)
Po 4. Z tym ?e jeste?my w grupie to ju? carpe napisa?
Po 5. Z t? szmat? to przepraszam cie wielki szifcie ale przyzwyczajenie ?e zadaje si? z ludzmi kt?rzy nie przejmuj? si? b?ahostk? jeszcze raz sory meen

I tak na zako?czenie my jeste?my grup? ludzi kt?rzy lubi? i potrafi? si? ?mia? ze wszystkiego czasem kto? wyjedzie ze s?owem kanapka i kilka minut ?miech z rzeczy kt?ra nie jest ?mieszna je?li nie potrafisz si? bawi? tw?j problem. Je?li chodzi o odebranie mi admina trudno ja nie bede p?aka? ale p??niej mi nie spamowa? na steamie i polecam
wszystkim czytanie forum bo nie chce widzie? po odebraniu mi admina z 20 wiadomo?ci typu ten czituje ten zabija w klatce ten w mario itp.

Pozdrawiam MaraR :****

Shift 
Masz problem? Pisz

Informacje

Wysłany: 2011-08-15, 20:07   

A to ?e nie chcia?em sie bawi? z wami w klatce i to ?e zabi?e? to poprostu ostatnio dowiedzia?em si? niemi?ej rzeczy i jest mi przykro .;/ ,je?eli tak ci to przeszkadza to sorry.
STEAM: mlody_shift

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-08-15, 20:17   

Szift nie odwracaj teraz kota ogonem, bo obaj wiemy, ?e nie chcia?e? si? z nami bawi? w chowanego a lagoon, bo nie umiesz! Nie wiesz co to dobra zabawa i tyle. Jak wszed?e? na aks i powiedzia?e? ?eby?my si? nie zabijali to poszli?my na Twoje warunki a jak ju? zaproponowali?my zabaw? w chowanego to nie, bo wielki madafakerski Szift chce sobie posurfowa?...
Jak masz do?a to id? sobie strzel kilka piwek a nie p?aczesz w Cs. ;x

Shift 
Masz problem? Pisz

Informacje

Wysłany: 2011-08-15, 20:33   

oj carpe . Poszli?cie na moje warunki ? ciekawe jakie ? hahaah by?o tak : wbijam po surfujmy wy ok tam sobie surfujecie next round ty ded?e? lub marar i odrazu zaraz zostali?my zg?adzeni . A naprawde uwierz mi duzej gram od ciebie w tej sieci . I jak mi nie wierzysz ze niewiem co to dobra zabawa na surfie , to spytaj si? moze Nirr4 , Mateusza , pschoOo. czy nie wiem ?

I nie odwracam kota ogonem tylko poprostu mam z?e dni i TYLE. A jak masz co? do tego to pozostaw to tylko dla siebie .!

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-08-15, 21:03   

Powiem tak Shift umie sie zajebiscie bawic i to samo powie kazdy kto z nami gral te pol roku temu, Nikt tego nie zmieni.
A po 2 powiem wam ze zjebaliscie chlopaki. Shift gral na surfie dluzej odd was i tylko dlatego tu jeszcze siedzi, a gdyby to byl nowy gracz to by poprostu wyszedl i nie wrocil. Co z tego ze ani Carpe ani MaraR nie kickowli go? Gracze go votowali a admin nie reagowal.... Chodz powinien bo jezeli nie wiecie to komenda vote sluzy tylko gdy na serwerze nie ma admina a jest cziter lub ktos kto lamie zasady. Nawet mi nie wciskajcie kitu ze nie wiedzieliscie kto votuje bo jak byly 4 osoby to nie trzeba byc geniuszem zeby na to wpasc, a po za tym admin widzi wszystkie czaty.

Nie wiem co z tym zrobia wyzsi lub Mateusz, ale moge poprostu wam powiedziec ze to nie jest zachowanie godne admina, a tym bardziej w przypadku carpe moderatora.

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-08-15, 21:34   

Wielki Psycho powr?ci? i my?li, ?e jest B?g wie kim. Moje moderowanie nie ma tu nic do rzeczy geniuszu. To, ?e my "zjebali?my" to ju? nasza sprawa a Ciebie to powinno g?wno obchodzi?, bo chuja mnie znasz. A to co by?o p?? roku temu to by?o p?? roku temu. Ludzie si? zmieniaj? Psycho i Ty dobrze o tym wiesz. A to ile on gra na tym Surfie mi lata. Powiesi? mnie za to, ?e go votowa?em (Tak robi?em to! Prawdziwy skurwiel ze mnie). Psycho ty si? wpierdzielasz w ka?dy temat a nawet nie wiesz jak by?o. Wejd? kilka razy i popatrz jak si? z ch?opakami bawimy a nie wpierdalasz si? z butami chuj wie po co nie maj?c zielonego poj?cia jak by?o.

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-08-15, 23:49   

O i o to jest pokaz jakim jestes moderatorem. Radze ochlon troszke bo z tymi wyzwiskami to nie tutaj. Ja sie nie uwazam za jakiegos super wazniaka, nie mowie ci co mam robic wiec nie wiem o co sie tak spinasz... Nie wpierdalam sie w kazdy temat to po 1 a po 2 wiem jak bylo bo sam napisales z mararem co rzescie robili, wiec bazuje na tym co zescie napisali. Chyba ze jednak sie rozmysliliscie i zmienicie zdanie. Z reszta napisalem tylko co mysle, jezeli mi nie wolno to nie wiedzialem. Widze ze ta siec daleko nie zajdzie jezeli to tak dalej pojdzie.

Odchodzac od tematu, to wiem ze jestes ode mnie starszy, ale momentami mam wraznie ze rozmawiam z 12 latkiem. Moglbys opanowac emocje, bo nie dosc ze jestes na forum moderatorem i nie powinienes uzywac wulgaryzmow, przeklenstw itp. to jeszcze strasznie latwo sie denerwujesz i przynajmniej z mojego punktu widzenia nie myslisz co piszesz, albo specjalnie klniesz.

Carpe Diem
[Usunięty]

Informacje

Wysłany: 2011-08-16, 00:23   

Teraz jeste?my niemal, ?e r?wni. M?j wiek nie ma tu nic do rzecz, bo ja nadal czuj? si? 10 latkiem. Lubi? si? bawi? i ?mia?. I prosi?bym aby? nie wytyka? mi b??d?w jakim to ja nie jetem (nie by?em) moderatorem, bo sam sprawowa?e? t? funkcj? i zosta?e? z niej zwolniony! A co do tego "nie my?lisz co piszesz" to masz racj?. Czasem ponosz? mnie emocje i robi? co? czego nie chc? lub przeklinam, ale taki ju? jestem i wi?kszo?? ludzi z kt?rymi gram to zaakceptowa?a.

PS.
Ju? mo?esz tylko wspomina? jakim to ja by?em z?ym moderatorem, bo odszed?em. ;**

pSychoO. 
wujek samo zuo

Informacje

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 2011-08-16, 07:42   

Nie rozumiem czemu to zrobiles no ale trudno.

Tak sam bylem moderatorem i go stracilem po glupiej akcji spowodowanej tym ze zmarla mi bliska osoba... Moze o tym nie wiedziales wiec teraz wiesz.
2 sprawa jest taka ze wytykanie bledow, czy tez bardziej bym to ujal krytykowanie to nie jest nic zlego. Ja osobiscie nie mam problemu z krytka. Wiem wtedy ze nie jestem idealny i nadal musze cos dopracowac.

HetmaN 
aKa.! MusiC?!

Informacje
Piwa: 28/3

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2011-08-16, 11:29   

Ja w tym temacie zabardzo nie b?de si? wypowiada? bo mnie zatka?o...
Ale wiecie ?e Kultura obowi?zuje was,,

* Wy?lij jedn? wiadomo??, nie spamuj.
* Przy wysy?aniu PW trzymaj si? jednej konwersacji na dany temat.
* Na PW staram si? odpowiada? jak najszybciej, lecz przy zbyt du?ej ilo?ci wiadomo?ci czas ten mo?e si? wyd?u?y? do kilku godzin.

Kontaktuj?c si? ze mn?

* Nie odpisuj? na "siema, jeste? ?" itp.
* U?ywaj polskich znak?w, pisz gramatycznie przy tym u?ywaj znak?w interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie b?d? ?ama? Twojego 'szyfru'.
* Zaczynaj?c rozmow? na Gadu-Gadu przedstaw si? i od razu przejd? do konkret?w. Opr?cz Ciebie na odpowied? czeka 1000 innych os?b.

INNE

* Pami?taj, ?e wszystkie sprawy zwi?zane z Zaborze za?atwiacie tutaj, czyli na forum a nie spamuj?c mi na GG i zadawaj?c beznadziejne pytania typu "za co dosta?em bana".

Odpowiedz do tematu