Pisze tu poniewa? mnie podej?ewasz!
Mialem 390 lvl i to jest okolo 800 pkt po resecie statystyk.
Chcialem zobaczyc jak sie biega z taka kondycja wiec 800 pkt dalem do kondycji.
Potem to podzielilem na 5 tych opcji.
Wiec ja sie wytlumaczylem.
_________________ Nigdy nie b?dziesz Ziomkiem Bo ja wiem to!!!
a ja powiem tak mam 400 w kodycje i zasuwam 2 razy szybciej od was i to nie sh czy komendy ale mam kompa za 8 tysiecy i monitor z wlaczonym odswiezaniem na 100Hz czyli wtajemniczeni wiedza oco chodzi ;] wiec nie moja wina ze gracie na komodoropodobnych sprzetach i sie wkurzacie ze inni nie maja jakichkolwiek lagow a o necie to juz nie wogle wspominam ;]
Niespodzianka [Usunięty]
Informacje
Wysłany: 2011-01-16, 15:34
patryktuki23 napisał/a:
a ja powiem tak mam 400 w kodycje i zasuwam 2 razy szybciej od was i to nie sh czy komendy ale mam kompa za 8 tysiecy i monitor z wlaczonym odswiezaniem na 100Hz czyli wtajemniczeni wiedza oco chodzi ;] wiec nie moja wina ze gracie na komodoropodobnych sprzetach i sie wkurzacie ze inni nie maja jakichkolwiek lagow a o necie to juz nie wogle wspominam ;]
Szybko biegac ale zeby az tak przyznal bys sie ze komende wpisales bo tak to nigdzi nie widzialem zeby ktos zapylal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum